logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Amber Heard kitálalt Johnny Depp legvisszataszítóbb oldaláról

| Szerző: hirado.hu
A szerdai bírósági meghallgatáson ezúttal Amber Heard került a tanúk padjára, ahol több meglepő vád is elhangzott.

Újabb szakaszába ért Johnny Depp exfelesége, Amber Heard ellen indított rágalmazása pere, melynek hét elején induló szakaszában ezúttal a színésznő tesz vallomást. Az elmúlt pár hétben Deppet hallgatta ki a bíróság, és bár az esküdtek még nem döntöttek, köszönhetően Heard szakmaiatlan ügyvédjének a nyilvánosság látszólag már a színész mellé állt. Az elhangzottak most azonban változtathatnak a kialakult helyzeten.

Heard szerdán sírva osztotta meg horrortörténeteit a házasságáról, melyek közül a legmegdöbbentőbb egyértelműen egy 2013-as kempingezés közben történt, amikor is Amberen testüreg motozást végzett az eltűnt kokain után kutató Johnny.

(Fotó: MTI/EPA/ELIZABETH FRANTZ / POOL)

A pár barátokkal érkezett egy luxus lakókocsiparkba, azonban a szórakoztatóra tervezett este rémálommá vált, amikor a drogfüggőségben szenvedő Depp, nem találta a hétvégére vitt kokainadagját.

“Eltépte a ruhám felső részét, aztán a fehérneműmet is. Testüregkutatást végzett, a kábítószerét kereste”

– emlékezett vissza a szörnyű esetre Heard.

Az első pofon

Heard az első alkalomra is pontosan emlékszik, amikor exférje kezet emelt rá, mert mint mondta, ez örökre megváltoztatta az életét. Az eset Depp elhíresül tetoválása miatt történt. Depp karján eredetileg a Winona forever (Winona örökké) felirat szerepelt, miután azonban a színész szakított Winona Ryderrel, a tetoválásból Wino forever (Bor örökké) lett. A rossz helyreírás és a kevéssé fantáziadús átírás a színésznőt is megnevettette:

“Elnevettem magam, mert nem tudtam mi mást tehetnék. Azt hittem ez valami vicc, azt gondoltam, hogy ő is el fogja nevetni magát, de nem ez történt.”

Megfagyott a levegő köztük, majd Depp állítólag így reagált:

“Azt hiszed, hogy vicces vagy?”

– majd jött két jól irányzott pofon.

A halálos fenyegetés

A pár 2013 júliusában Depp Vanessa Paradistől született gyermekeivel, Lily-Rose-zal és Jackkel vitorlázott, azonban a nyaralás ezúttal is veszekedésbe torkollott, ezúttal azonban Depp alkoholproblémái miatt. Heard és Depp között azután mérgesedett el a vita, hogy Amber a gyerekei előtt nevezte őt alkoholistának.

“Éppen Lily-Rose-t vigasztaltam, de láttam, ahogy Johnnyt elönti a méreg. Azzal vádolt, hogy a gyerekek előtt hordtam le őt és neveztem ittasnak. Azt mondta, nincs jogom hozzá, hogy a gyerekeinek beszéljek az alkoholizmusáról.”

Depp ezek után többször is a hajókabin falának lökte az exfeleségét majd megfenyegette, hogy akár meg is ölhetné őt, és hogy Amber csak szégyent hoz rá.

(Fotó: MTI/EPA/ELIZABETH FRANTZ / POOL)

Depp egy légiutaskísérővel is erőszakoskodott

Egy Oroszországba tartó repülőúton történt, hogy Johnny Depp rávett egy stewardesst, hogy hárman együtt fogyasszanak kábítószert. Az önfeledt hangulat soránt a légiutaskíérő többször is megérintette a színésznőt, amit Depp nem nézett jó szemmel.

“Megragadta a csuklóját és az asztalhoz vágta, azt mondta neki, hogy akár el is törhetné”

– emlékezett vissza a kínos esetre Heard, aki szerint a stewardess ezután visszatért a gép elejébe és az út végéig ott is maradt.

Az esdeklő Depp sokáig a bűvkörében tartott a színésznőt

Amber Heard már az első pofonja után tudta, hogy nem szabadna ebben a kapcsolatban maradnia, és el kellene hagynia a férjét, azonban a színész nagyon meggyőző tudott lenni.

“Előbb vágom le a kezem, minthogy még egyszer kezet emeljek rád” – állítólag ilyen és ehhez hasonló mondatokkal, térden csúszva könyörgött Depp az exfeleségének, hogy ne hagyja el.

A színésznő már tudja, hogy erősebbnek kellett volna lennie, és kiállnia magáért, mert belül sejtette, hogy ennek sosem lesz vége.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, ádáz csatatérré változott Amber Heard és exférje, Johnny Depp Virginia államban két hete elkezdődött rágalmazási pere, melyben az egykori sztárpár egymást vádolja családon belüli erőszakkal. A héttagú esküdtszék tanúk sorát hallgatja meg, hogy valós képet kapjanak a viharos románcról, ami egy filmforgatáson kezdődött és a bíróságon ért véget 2017-ben.

Kapcsolódó tartalom

Depp jelenleg egy 2018. decemberi The Washington Post-cikk miatt perli 50 millió dollárra (közel 14 milliárd forint) Heardöt. A színésznő ebben arról vallott, milyen következményekkel kellett szembenéznie, amiért nyíltan beszélt az őt ért párkapcsolati erőszakról. Bár Amber nem nevezi meg a cikkben Deppet, a színész ügyvédje szerint mindenki számára egyértelmű volt, hogy kire utal írásában Heard.

Depp továbbra is azt állítja, hogy sosem volt erőszakos Hearddel és az ellene felhozott vádak egy jól kidolgozott álhír részét képezik, mely az exfeleség karrierjét akarja előmozdítani.

Johnny Depp a bíróságon. (Fotó: MTI/EPA/MICHAEL REYNOLDS / POOL)

Az elmúlt napokban több tanút is meghallgatott az üggyel kapcsolatban a bíróság, akik közül egy orvosi szakpszichológus állt ki Depp mellett, akinek állítása szerint Heardnek súlyos személyiségzavarai vannak, valamint egy rendőr, aki szerint a színésznő saját magát bántalmazhatta egy elfajult veszekedés után.

Mindemellett az is bizonyítást nyert, hogy a fentebb említett cikk miatt szakította meg a Disney a közös munkát Johnny Deppel, aki közel kilenc milliárd forintnyi dollártól esett így el.

Ajánljuk még