logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kim Kardashian végre nem közönséges volt, hanem tényleg lehengerlő

| Szerző: hirado.hu
Először lépett a vörös szőnyegre Kim Kardashian és párja a komikus, Pete Davidson.
Pete Davidson és Kim Kardashian (Fotó: MTI/EPA/BONNIE CASH / POOL)

Bár Kim Kardashian és Pete Davidson románca nem új keletű, eddig hivatalos eseményen nem mutatkoztak együtt. A hétvégén azonban nem akárhol, hanem a Fehér házi tudósítók szövetségének vacsoráján sétáltak végig kéz a kézben a vörös szőnyegen.

Hogy, hogyan került a sztárpár a meghívottak listájára egy ilyen eseményen, az egyelőre rejtély, mindenesetre senki nem keltett akkora feltűnést, mint ők. Ebben pedig nagy szerepe volt Kim elképesztően kihívó ezüst estélyijének, mely bár sem hosszban, sem kivivágásban nem volt extrém, mégis olyan hangsúlyt adott Kim szemmel láthatóan egyre karcsúbb derekának, és még mindig formás domborulatainak, hogy nem volt vendég, aki nem fordult meg utánuk.

Azonban nem csak emiatt került Kim és Pete a reflektorfénybe, mint az amerikai Glamour magazin beszámolt róla, ők voltak az egyetlenek, akik másfél órával a vacsora kezdete után érkeztek meg a médiának tartott puccos eseményre, melyen az amerikai elnök, Joe Biden is részt vett.

Az este után Kim egy sor közös fotóval tette emlékezetessé Pete-tel való első vörös szőnyeges megjelenését.

Először 2021 októberében röppentek fel a hírek, hogy Kim és Pete között alakulóban van valami, miután kézen fogva fényképezték le őket a kaliforniai Knott’s Scary Farmon. Rá egy hónapra már együtt vettek részt egy családi szülinapi pizsamapartin, amin Kim édesanyja, Kris is jelen volt. A Kardashian-klán azóta egyértelműen befogadta Pete-et, kivéve egy valakit, Kim exférjét, Kanye Westet, aki rendszeresen ekézi a humoristát, a sajtóban, sőt a dalaiban is.

Bár egyértelműen nagy lépés a kapcsolatukban a mostani nyilvános megjelenésük, az azonban fontosabb mérföldkőnek tekintette Pete, hogy Kim április elején gyermekeinek is bemutatta őt.

Ajánljuk még