logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A szépségtrükk, amire Helen Mirren évtizedek óta esküszik

| Szerző: hirado.hu
A 76 éves színésznő elárulta kortalan szépségének titkát.

Pár száz forintos kozmetikai termékre esküszik a mindig fiatalos Helen Mirren. A színésznő nem költ sem százezreket, de még tízezreket sem csodakrémekre, ő a ricinusolajban hisz.

“Ezt használom a hajamon, de csak nagyon keveset. Ápolom vele a körmeimet, de még a bőrömet is. Ez egy fantasztikus dolog, hiszen egy csepp a hajra, és szikrázó fényt kölcsönöz neki és a tincseket is szétválasztja, de a szemöldökömön és a szempilláimon is kizárólag ezt használom”

– árulta el a People magazinnak szépségtrükkjét a 76 éves díva.

Ami pedig a sminket illeti, Helennek sosem volt szüksége többre, mint némi rúzs és szempillaspirál. Azonban az egészséges bőrhöz szerinte is elengedhetetlen az egészséges életmód és táplálkozás.

“Van egy mantrám, amit szívesen átörökítenék a mai fiatalaknak. Eszerint vigyázzatok arra, mit esztek és kérlek, ne dohányozzatok, mert ezek a dolgok komoly károsodást okozhatnak.”

Mirren sem volt fiatalon ilyen tudatos, sosem szeretett edzeni, a futópadot kifejezetten utálta, általában teljes sminkben feküdt le aludni, manapság azonban már sokkal jobban odafigyel ezekre a dolgokra, éppen a kora miatt.

“Szeretek néha meginni valamit, és a fánk is a gyengém”

– vallotta be a színésznő, aki szerint mindent lehet, de mértékkel.

 

Ajánljuk még