logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Almafa őrizte 35 évig az elveszettnek hitt családi ékszert

| Szerző: hirado.hu
Az angliai Cronwallban élő kilencvenéves özvegy pontosan ugyanott találta meg elhunyt férje jegygyűrűjét, ahol a férfi harmincöt évvel korábban elvesztette.

Ann Kendrick éppen a kertjében lévő almafája gyökere körül tisztogatott, amikor valamit észrevett megcsillanni a fűben. Először azt hitte, hogy egy piszkos, meghajlott fémdarab áll ki a földből, ezért lehajolt érte. Hamarosan azonban kiderült, hogy néhai férje jegygyűrűjét találta meg – írta a BBC.

A hétgyermekes Ann férje, Peter még 1987-ben veszítette el a gyűrűt, miközben a kertben dolgozott. Feleségével hiába keresték, nem találták meg az ékszert, és úgy gondolták, hogy már sosem látják viszont. Amikor azonban április 23-án Ann megtalálta, alig hitt a szemének, elmondása szerint egy darabig levegőt sem kapott.

Egyáltalán nem úgy nézett ki, mint egy jegygyűrű. Amikor azonban ránéztem, azt gondoltam, hogy ez nem lehet igaz. Ha Peter élne, ugyanúgy meglepődött volna, mint én” – mesélte az izgatott Ann, aki úgy tervezi, hogy ékszerészhez viszi a gyűrűt tisztításra, majd egy láncon, a nyakában fogja hordani a huszonkét évvel ezelőtt elhunyt férje emlékére.

A címlapfotó illusztráció. (Forrás: MTI/Balázs Attila)

Ajánljuk még