logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Trump szerint Meghan egy manipulátor és házassága Harryvel csúnya véget fog érni

| Szerző: hirado.hu
Donald Trump volt amerikai elnök ismét célba vette Meghan Markle és Harry herceg kapcsolatát a Piers Morgannek adott interjúban.

Piers Morgan műsorvezető új műsorának első vendége Donald Trump volt, aki a beszélgetésben kifejtette őszinte véleményét Meghan és Harry jövőjét illetően – számolt be a The Sun. Trump szerint a házasságuk egy időzített bomba, ami robbanni fog, amint Harry herceg megelégeli felesége parancsolgatását.

„Sosem voltam oda Meghanért. Szegény Harryt az orránál fogva vezeti” – mondta Trump.

Piers Morgan a volt elnöknek szegezte azt a kérdést is, hogy ha a királynő helyében lenne, elvette-e volna a pártól a sussexi herceg és hercegné címet, amire Trump igennel felelt.

Trump azt is előre vetítette, hogy szerinte előbb-utóbb véget ér a kapcsolatuk.

„Mindig is jó megérzéseim voltak. Vége lesz, és rosszul fog végződni”

– mondta Trump, majd hozzátette: „Kíváncsi vagyok, hogy Harry négykézláb kúszna-e vissza Londonba, és kimondaná-e a kérlek szót.”

Trump nem a hétfői interjúban ostorozta először Meghant, decemberben azt állította, hogy a sussexi hercegné tiszteletlen a királyi családdal szemben és csak kihasználja Harry herceget.

Mint ismeretes, a sussexi pár 2020-ban szakított a királyi családdal, és visszaléptek a család magas rangú tagjaként ellátott hivatalos funkcióitól, valamint pénzügyileg is függetlenedtek. A pár ezzel együtt nem használja már az Ő Királyi Fensége (His/Her Royal Highness, HRH) titulust, melyre Harry az uralkodó egyenes ági leszármazottjaként, Meghan hercegné pedig Harry feleségeként tarthatott igényt.

A pár évek óta Kaliforniában él, ahol hollywoodi celebként ontják magukból a botrányos interjúkat. Az Oprah Winfrey-nek adott tévés interjújuk óriási felháborodást keltett, melynek egyik sarkalatos pontja volt a vallomás, mely szerint a királyi családtól az elmúlt években több, a gyermekük bőrszínével kapcsolatos megjegyzéseket kaptak, s az egyéb rasszista megnyilvánulásoknak általában is komoly szerepük volt abban, hogy Harry és felesége felhagyott a királyi család tagjaiként végzett tevékenységével és Amerikába költözött.

A hercegi pár kapcsolata a királyi családdal azóta különösen megromlott, Harry hónapokig nem beszélt apjával, Károly herceggel sem egészen a közelmúltig, amikor is Harry és Meghan Hollandiába tartó útjukat megszakítva meglátogatták II. Erzsébet királynőt. Mint utóbb kiderült, az uralkodó egy feltétellel volt hajlandó fogadni unokáját, ha előtte beszél apjával. Harry és Károly végül szűk 15 percet töltött együtt, ami szintén sokatmondó.

Ajánljuk még