logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Csinos tévériporter csavarta el Fernando Alonso fejét

| Szerző: hirado.hu
A kétszeres Forma–1-es világbajnok, Fernando Alonso nemrég szakított barátnőjével, de máris egy új hölgy ejtette rabul a spanyol pilóta szívét. Hónapok óta keringtek pletykák a párról, és mostanra úgy tűnik, nyilvánosan is felvállalják a kapcsolatukat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) által megosztott bejegyzés

Fernando Alonso nem titkolja tovább, hogy kivel jár együtt. A napokban Instagram-sztorijában utalt arra, hogy gyengéd érzelmek fűzik Andrea Schlager osztrák televíziós műsorvezető-újságíróhoz – írja a The SportsRush cikkében.

A közzétett videóban a 39 éves Schlager éppen lovagol, amit a 40 éves autóversenyző így kommentált: „Energikus szépség!”

Barátnője válaszként egy másik videót osztott meg, melyen a kétszeres F1-világbajnokkal szörfözik. „Várom az újabb közös nyarat” – írta arra utalva, hogy a kapcsolat közöttük hónapok óta tart.

De kicsoda Andrea Schlager, a titokzatos hölgy, akinek sikerült a világbajnok autóversenyzőt behálóznia?

Schlager régóta dolgozik az autósport világában, a Forma–1 korábbi igazgatója, Bernie Ecclestone londoni irodájában is dolgozott. Valószínűleg így kerülhetett a szívtipró Alonso közelébe.

Míg Alonso a magánéletében a változatosságot szereti, addig szakmailag a stabilitásra törekszik: 2020 végén tért vissza az Alpine (korábbi nevén Renault) gyári csapatához, ahová 2022 végéig szerződés köti.

Egy korábbi interjúban megkérdezték tőle, hogy hagyja-e érvényesülni a fiatalabb versenyzőket, mire ő viccesen azt válaszolta, hogy csak akkor száll ki az F1-es pilótaülésből, ha valaki kiüti onnan.

Ajánljuk még