logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Amber Heard és Johnny Depp pere az eddigi legmocskosabb Hollywoodban

| Szerző: hirado.hu
További piszkos részletek láttak napvilágot az egykori sztárpár házasságáról. Depp és Heard rágalmazási pere már most az egyik legmocskosabb Hollywoodban.
Johnny Depp a csütörtöki tárgyalása után (Fotó: Getty Images/Paul Morigi/Stringer)

Ádáz csatatérré változott Amber Heard és exférje, Johnny Depp Virginia államban pár napja elkezdődött rágalmazási pere, melyben az egykori sztárpár egymást vádolja családon belüli erőszakkal. Az egyértelmű, hogy házasságuk megkérdőjelezhetetlenül viharos volt, napról napra azonban olyan részletek kerülnek nyilvánosságra a bírósági meghallgatások során, melyet nem kis túlzással nevezhetünk a sztárvilág legpiszkosabb szennyesének. A bíróságnak nem lesz egyszerű dolga igazságot tenni, ugyanis mindkét fél viselkedése megkérdőjelezhető volt. A héttagú esküdtszék tanúk sorát hallgatja meg, hogy valós képet kapjanak a viharos románcról, ami egy filmforgatáson kezdődött és a bíróságon ért véget 2017-ben.

Ötvenmillióra perli exfeleségét Johnny Depp

Depp jelenleg egy 2018. decemberi The Washington Post-cikk miatt perli 50 millió dollárra (közel 14 milliárd forint) Heardöt. A színésznő ebben arról vallott, milyen következményekkel kellett szembenéznie, amiért nyíltan beszélt az őt ért párkapcsolati erőszakról. Bár Amber nem nevezi meg a cikkben Deppet, a színész ügyvédje szerint mindenki számára egyértelmű volt, hogy kire utal írásában Heard.

Depp a beadott dokumentumok szerint sosem volt erőszakos Hearddel és az ellene felhozott vádak egy jól kidolgozott álhír részét képezik, mely az exfeleség karrierjét akarja előmozdítani. Bár a színésznő is elvesztett egy filmszerepet, egy nagy divatmárka is megvált tőle, de Deppet is kitette a Disney a Karib-tenger kalózaiból, és a Legendás állatok franchise-ból is. Egyelőre úgy tűnik, az exfelesége kevésbe lett áldozata napjaink eltörléskultúrájának, hiszen az Aquaman-filmekben továbbra is számítanak a színésznőre.

Ezen részletek egyébként már Depp és Heard az Egyesült Királyságban lezajlott pere során is elhangzottak, amikor is a színész elvesztette a The Sun című brit bulvárlap elleni rágalmazási perét. Johnny Depp azért perelte be a Sunt, mert a lap feleségverőként írt róla.

Az április 12-én indult és előreláthatóan hat hétig tartó meghallgatásokból már most látszik, hogy egy teljes Netflix sorozathoz elegendő mennyiségű kompromittáló részletet kerül majd nyilvánosságra, ezt bizonyítják az e heti megdöbbentő fordulatok is.

Amber Heard (Fotó: Getty Images/Paul Morigi /Stringer)

Amber Heard vodkás üveggel vágta le Johnny Depp ujjbegyét

Kedden a bíróság egy Ausztráliában történt esetet tárgyalt, amikor is Depp a Karib-tenger kalózainak újabb epizódját forgatta. Azon az estén Depp állítása szerint Heard egy vodkás üveget vágott hozzá, ami levágta az egyik ujjbegyét. A veszekedés a házassági szerződésük tartalma miatt fajult el.

„A vita csak eszkalálódott és eszkalálódott, és aztán őrületbe, káoszba és erőszakba fordult”

– emlékezett vissza Depp.

Az eset egészen biztosan megtörtént, hiszen Depp orvosa, David Kipper a bírósági meghallgatásán elmondta, hogy a személyzettel órákig keresték a sztár ujjának darabját, ami végül a konyhában lett meg.

Depp korábban azt állította, hogy a baleset egy forgatáson történt, most azonban ismét visszatért az első verzióhoz, mely szerint Heard erőszakos viselkedése miatt kellett visszavarrni ujjbegyét. A színész ügyvédje egyébként a bíróságon most egy hangfelvételt is lejátszott, amin jól hallhatók a vita részletei.

A színész elégette volna a feleségét?

Csütörtökön a színésznő védőügyvédje, Ben Rottenborn sms-eket olvasott fel a bíróságon, ezzel bizonyítva, hogy a kapcsolatban a drog- és alkoholfüggőséggel küzdő Depp volt a bántalmazó fél. A Depp által színészbarátjának, Paul Bettanynak küldött 2013-as üzenetek már a Sun ellen indított perben nyilvánosságra kerültek, ezeket azonban most újra bizonyítékként mutatták be az esküdtszék előtt.

Égessük el Ambert! Fojtsuk vízbe, aztán gyújtsuk fel!

– írta Bettanynak egy dühös sms-ben Depp.

Egy másik, szintén Bettanynak küldött üzenetben pedig erőszakos jellemérőről és függőségéről tesz egyértelmű vallomást.

Johnny Depp bírósági meghallgatásán ismét bocsánatot kért, amiért durva kifejezéseket használt, és próbálta megértetni a bíróval, hogy akkori viselkedése csak reakció volt exfelesége elnyomó és erőszakos személyiségére, valamint azt mondta, hogy az alkohol és a kábítószer is csupán menekülő út volt számára mérgező házasságából.

A bíró kérdésére, miszerint miért nem vált már el korábban a feleségétől, Depp azt válaszolta, hogy meg akarta menteni a kapcsolatát, mivel Ambert egyáltalán nem ilyen erőszakos nőként ismerte meg, de az is közrejátszott kitartásában, hogy Heard sokszor dobálózott az öngyilkossággal, amit ő komolyan is vett.

Depp sorsa megpecsételődött

Egyelőre messze nincs vége az óriási érdeklődés övezte pernek, melytől egyébként Johnny Depp saját bevallása szerint sem jöhet ki győztesen. Mint mondta, azzal, hogy erőszakosnak, nőverőnek bélyegezték meg, a sorsa megpecsételődött.

„Nem kevesebbet vesztettem el, mint mindent. Amikor a vádak körbejárták a világot, miszerint részeges, kokainfüggő vadállat vagyok, aki nőket ver, ott végem volt. A mostani tárgyalás eredményétől függetlenül, én már akkor vesztettem.”

Amber Heard először 2016 májusában, egy évvel a házasságkötés után vádolta meg Deppet párkapcsolati erőszakkal. A bíróság távoltartást rendelt el, a pár végül 2017-ben vált el.

Ajánljuk még