logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiderült az ok, miért nem tudunk semmit Taylor Swiftről és jóképű szerelméről

| Szerző: hirado.hu
Már 2017 óta el-el lehet csípni kósza fotókat arról, hogy Taylor Swift és az angol színész, Joe Alwyn kéz a kézben rohan a paparazzók elől. A színfalak mögött bujkálnak, koncerten, klubokban kapják őket lencsevégre, azonban kapcsolatukról egy szót sem hajlandóak mondani.

A pár lassan öt éve alkot egy párt, így nem rizikós azt állítani, hogy kapcsolatuk nagyon is komoly. S bár egyikük sem nyilatkozott a magánéletükről, de még közös fotót sem posztoltak soha a másikkal, azt azért nem tagadják, hogy egy pár lennének. A napokban az ELLE divatmagazin készített hosszabb lélegzetvételű interjút a Joe Alwynnal, aki ha szűkszavúan is, de reagált egy Taylorral kapcsolatos kérdésre.

A 31 éves színész a neves lap hasábjain most elárulta, hogy ő és Taylor miért tartják távol a románcukat a nyilvánosságtól:

„Olyan kultúrában élünk, amely egyre tolakodóbb. Minél többet adsz, és őszintén szólva, még ha nem is adod meg nekik, valamit biztosan kihoznak belőle”

– mondta Joe az Elle-nek.

&

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

;

Alwyn a magazinnak sok más mellett azt is elárulta, hogy „értetlenül áll a nyilvánosság szomjúsága előtt, már ami a magánéletünket illeti…”.

Köztudomású, hogy Taylor Swift balladáiban nem kíméli volt szerelmeit, a kapcsolat szennyesét rendre kiteregeti. Egyes újságírói vélekedések szerint ez lehet az egyik oka annak, hogy az érzékeny lelkű Joe ennyire óvatos a magánéletével kapcsolatban. Azonban az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Swift is partner ebben, ami talán nem is csoda, hiszen korábbi románcainak minden apró részlete a címlapokon végezte, amit vélhetően ő is megelégelt.

Ajánljuk még