logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hetven évig ezért a pillanatért tartogatta káprázatos esküvői ruháját a nagymama

| Szerző: hirado.hu
Egy amerikai szerelmespár házasságuk 70. évfordulóját nem mindennapi módon tette emlékezetessé. Ugyanabban a ruhában örökítette meg az unoka nagyszüleit, mint amit 1952-ben viseltek.

A 87 éves Nancy Lubbers és 91 éves férje, Melvin egy korcsolyapályán ismerték meg egymást, amikor Nancy mindössze 16 éves volt. A szerelmes tinédzserek 1952-ben házasodtak össze. Hét évtizeddel később öt gyermekük, 12 unokájuk és 21 dédunokájuk született – írja cikkében a People Magazin.

A dél-dakotai házaspár úgy döntött, hogy házasságuk 70. évfordulóját egy különleges fotózással koronázza meg a család kertjében, amelyet legkisebb unokájuk, a profi esküvői fotósként dolgozó Anna örökített meg.

Anna szerint a nagyszüleinek csak néhány fényképe maradt az esküvőről, így azt találta ki, hogy megpróbálja kárpótolni őket és készít egy pár igazán jó fotót róluk. A felvételek különlegessége, hogy Nancy az eredeti menyasszonyi ruhájában pózol, míg Melvin a koreai háborúban viselt egyenruháját öltötte magára.

Arra a kérdésre, hogy milyen érzés volt újra viselni esküvői ruháját, Nancy így válaszolt:

“Felemelő érzés volt, hogy még felvehettem. Különleges ruha volt, ezért őrizgettem évekig. Nagyon jó érzés volt újra felvenni és jó móka volt felidézni az esküvőnk napját. A fotózás is nagyon szórakoztató volt.”

A több évtizedes házasság alatt Nancy és Melvin megtanulta a hosszú és boldog házasság titkát. A pár szerint elengedhetetlen a másik iránti tisztelet és a nézeteltérések megbeszélése.

Ajánljuk még