logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Életveszélyes betegsége után először pózol családjával a monacói hercegné

| Szerző: hirado.hu
II. Albert Monaco uralkodó és családja együtt töltötte a húsvéti ünnepeket és erről tájékoztatták a nagyérdeműt is. A 44 éves Charlene-nek hosszú idő után ez volt az első posztja a közösségi média felületén. Rejtélyes betegségéről és gyógykezeléseitől volt hangos a média az elmúlt fél évben, mára teljesen felgyógyult a képek tanúsága szerint.

Már-már halál közeli állapotról, és halálos kórról suttogott a sajtó az elmúlt esztendőben, ha az egykori dél-afrikai olimpikon úszónő került szóba. A Grimaldi család több, mint fél évig nélkülözte Charléne hercegnét, akinél egy elkapott fül-orr-gégészeti fertőzés után súlyos komplikációk jelentkeztek.

Mint korábban a hirado.hu is beszámolt róla, a hercegné tavaly májusban utazott szülőhazájába, Dél-Afrikába néhány alapítványi projekt miatt, de ott tartózkodása alatt megbetegedett. Az elhúzódó különélés miatt számos bulvárlap állította, hogy a pár házassági problémái állhatnak a háttérben, de ezt mind Charléne, mind pedig Albert hevesen cáfolta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) által megosztott bejegyzés

Hogy a további pletykáknak elejét vegye az uralkodócsalád, húsvét alkalmával új közös fotót posztoltak hivatalos Instagram oldalukon, melyen Charléne férjével Alberttel, és két közös gyermekükkel, Jakab herceggel és Gabriella hercegnővel látható a palota kertjében, a medence mellett.

Charléne nemes egyszerűséggel csak annyit üzent: ”Kellemes húsvétot”, a rajongók pedig a világ minden pontjáról örömmel köszöntötték a családot, hasonlóan kellemes ünnepet kívánva a Grimaldiaknak.

A zimbabwe-i születésű hercegné az Instagram sztorijában további fotókat osztott meg a családjáról, köztük egy olyan ritkaságot is, amely a monacói palota magánkápolnájában készült. A család itt vett részt a húsvéti misén, amit Père Penzo káplán tartott.

Bár korábban a hírek arról szóltak, hogy a hercegné hónapokig élet-halál között lebegett, mostani fotói kifejezetten megnyugtatóak, hisz újra jó erőben láthatjuk.

Ajánljuk még