logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ronaldo gyászol: újszülött kisfia meghalt, kislánya jelenti számára a vigaszt

| Szerző: hirado.hu
Ez a legnagyobb fájdalom, amit egy szülő valaha is érezhet – írta Cristiano Ronaldo, a Manchester United ötszörös aranylabdás portugál sztárja.

 

A népszerű focista még 2021 októberében jelentette be, hogy párja ikreket vár, és izgatottan készülnek arra, hogy ismét bővüljön családjuk. Hétfőn Cristiano Ronaldo közösségi oldalán egy szívszorító posztban tudatta: születés közben egyik gyermekük, egy kisfiú elhunyt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

„Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb fájdalom, amit egy szülő valaha is érezhet. Csakis kislányunk születése ad erőt nekünk most ahhoz, hogy némi reménnyel és boldogsággal tekintsünk előre. Szeretnénk megköszönni az orvosoknak és nővéreknek a profi munkát és támogatást. Mélyen megrázott minket a veszteség, és szeretnénk, ha tiszteletben tartanátok a magánéletünket.

Kisfiunk, te vagy az angyalkánk. Örökké szeretni fogunk”.

– írta posztjában.

A pár megköszönte az orvosoknak és a nővéreknek a gondoskodást és a támogatást. A csatár megjegyezte: csak kislányuk születése ad nekik elég erőt ahhoz, hogy valamicske reményt és boldogságot találjanak a pillanatban.

Lesújtott minket a veszteség” – folytatta Ronaldo, magánéletük tiszteletben tartását kérve a nyilvánosságtól.

A párnak már volt egy közös gyereke, egy kislány, aki most négyéves. A portugál klasszisnak korábban három gyermeke született, legidősebb fia 2010-ben látta meg a napvilágot, 2017-ben pedig ugyancsak ikrei születtek, szintén egy fiú és egy lány.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

Ajánljuk még