logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Bátor tűzoltók mentették ki a porig égett lagziról a tortát

| Szerző: hirado.hu
Háromszor is megpróbált összeházasodni egy pár, de egyszer sem sikerült

Korábban már kétszer is elhalasztotta esküvőjét az angliai Bristolban élő James Leggett és Amy Heath. Eredetileg 2020 augusztusára tervezték a házasságkötést, majd 2021 áprilisára ütemezték át a szertartást, de a COVID-19 világjárvány miatt egyszer sem tudtak örök hűséget fogadni – olvasható a People Magazin cikkében.

James és Amy ezek után sem adta fel és a We The Curious tudományos és művészeti központban végre megrendezték a várva várt esküvőjüket. Sajnos ezúttal sem jártak sikerrel, ugyanis tűz ütött ki a helyszínen.

Leggett a Twitteren közölte, hogy a tűz miatt ismét kénytelenek lemondani a lagzit.

„Azt hittük, hogy végre összeházasodhatunk, annyira közel voltunk hozzá. Ezt nem hiszem el.”

A történet abszolút hősei minden tekintetben a helyi tűzoltók voltak. Nemcsak a tűz oltásában bizonyítottak, hanem a házaspár esküvői tortáját is sikerült megmenteniük. A koszorúslány egy fotót is posztolt a közösségi médiában, amelyen két tűzoltó mosolyogva és diadalittasan hozza az emeletes ünnepi tortát.

Noha a párnak most sem sikerült összeházasodnia, számukra mégis leírhatatlan érzés volt, ami történt. James és Amy egy másik időpontban újból megpróbálja és talán ezúttal sikerül egybekelniük.

Ajánljuk még