logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Reese Witherspoon alakformáló étrendje: egyszerű és megfizethető

| Szerző: hirado.hu
A 46 éves Oscar-díjas színésznő szívesen megosztja, hogy minek köszönheti bomba formáját.

Reese Witherspoon hollywoodi évei alatt mindig figyelt arra, hogy jó formában legyen, és ehhez természetesen megtalálja a megfelelő étrendet is.

A Morning Show sztárja szívesen osztotta meg a rajongókkal, hogy mi a titka lányos alakjának. A színésznő egy pillanatképet posztolt reggelijéről, miközben Washington D. C.-be tartott.

A tányérján két kis darab toast volt, a tetején avokádóval és egy-egy buggyantott tojással. Mindez megszórva zöld salátával, retek szeletekkel és paradicsommal. Reese a reggelihez habos cappuccinót és zöld smoothie-t is fogyasztott – olvasható a színésznő darázsderekának titka Mirorr oldalán.

A posztjához a fotói mellé a következőt írta: „24 óra Washingtonban, hogy megünnepeljük a női esélyegyenlőség napját a legkedvesebb barátaimmal és néhány új baráttal is!”

Az Oscar-díjas színésznő gyakran megosztja rajongóival, hogy mit eszik. Ebédre általában kelkáposzta-salátát fogyaszt lencsével vagy grillcsirkével. A vacsorája pedig többnyire csirke vagy hal, zöldségekkel.

(Fotó: Instagram/@reesewitherspoon)

Reese karcsúságáról annyit árult el, hogy abszolút nem híve a diétáknak. Ráadásul azon felül, hogy egészségesen étkezik, az édességet sem veti meg.

„Nem hiszek a gyors diétákban, vagy ilyesmiben. Amúgy is állandóan edzek, csak azért, hogy egészséges legyek”

– mondta a színésznő a UsWeeklynek.

Ajánljuk még