logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Eddig nem látott felvételeken, mi is történt valójában Will Smith pofonja után

| Szerző: hirado.hu
Jada Pinkett Smith és Chris Rock reakciójáról is kikerült egy-egy videó.
(Fotó: EPA/ETIENNE LAURENT)

A díjátadón Will Smith kapta meg a legjobb színész Oscar-díját a Richard király című életrajzi filmben nyújtott alakításáért. A színész azonban röviddel korábban azzal sokkolta a Dolby Színházban ülő több mint 3000 fős közönséget és a tévénézőket, hogy a műsor egyik szereplőjét, Chris Rockot felpofozta, mert a humorista a felesége, Jada Pinkett Smith rovására sütött el egy ízléstelen viccet.

Az internet tele van az elcsattant pofonról készült pillanattal, az idő elteltével azonban egyre több videó került fel a közösségi oldalakra a váratlan pofon utáni pillanatokról. Az egyiken a félre sikerült poén elszenvedője, Jada Pinkett Smith látható, aki láthatóan, nagyon jól mulat azon, hogy férje revansot vesz Chris Rockon.

“Szóval nem tud nevetni egy viccen, viszont a bántalmazáson már igen”

– írta a megosztott videó alá több kommentelő.

Egy másik videó már a pofont kapó Chris Rockra koncentrál, aki gyakorlatilag megsemmisülve próbálja feldolgozni a szituáció utáni első percekben, hogy mi is történt vele az Oscar-gála színpadán. Christ láthatóan sokkolták az események.

A díjátadót szervező amerikai filmakadémia hétfőn elítélte Will Smith viselkedését, és bejelentette, hogy vizsgálatot indít az ügyben. A Los Angeles-i rendőrség már vasárnap közölte, hogy mivel Chris Rock nem tett feljelentést, nem indítanak eljárást. Bár a filmakadémia kormányzói testületének tagja is arról beszélt ha hét elején, hogy konzekvenciái lesznek Smith cselekedetének, azt azonban leszögezte, hogy Oscar-díját nem fogják elvenni.

Chris Rock az eset után szerdán lépett először színpadra saját stand up show-jával Bostonban, ahol elárulta, hogy még mindig próbálja feldolgozni az eseményeket, és egyelőre nem fog beszélni a történtekről. Chris azt azért tisztába tette, hogy ez lesz az egyik kedvenc anekdotája, és amint készen áll rá, a lehető legviccesebb módon fog rá reagálni.

Mindeközben egyre több pletyka terjed a Will Smitht illetőleg. Mint kiderült, a hírekkel ellentétben Willt nem kérték meg, hogy a pofon után távozzon a gáláról, az azonban valós büntetés lehet a Filmakadémia részéről, hogy a jövő évi Oscar-gáláról kizárják, ami azt jelenti, hogy Emancipation című filmje kapcsán jelölést sem kaphat.

Will Smith a gála utáni nap kért bocsánatot közösségi oldalán a történtek miatt:

Úgy fogalmazott, hogy az erőszak minden formája mérgező és pusztító, a viselkedése pedig elfogadhatatlan volt és megbocsáthatatlan. A felesége egészségügyi állapotával kapcsolatos vicc túl sok volt számára.

Ajánljuk még