logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A feldühödött Will Smith akkora pofont kevert le az Oscar színpadán, hogy mindenki csak pislogott

| Szerző: hirado.hu
A színész nem vette jó néven, hogy a műsorvezető Chris Rock szájára vette és gúnyolódott felesége, Jada Pinkett kopaszságán.
EPA/ETIENNE LAURENT

Az Oscar-gála történetében sok mindent látott már a közönség, de Will Smith pofozkodásához hasonló még nem igen történt a színpadon. Chris Rock a legjobb dokumentumfilm díjának átadása előtt eresztett el néhány poénnak szánt mondatot, ami bizony nem eshetett jól az első sorokban helyet foglaló Will Smithnek és feleségének.

Jada Pinkett Smith kopaszon érkezett az Oscar-gálára és néhány hónappal ezelőtt Instagramján árulta el, hogy egy alopecia nevű betegség miatt, foltokban hullik a haja.

Na már most, azt mindenki tudja, hogy betegséggel viccelődni nem szép dolog, de Chris Rock pontosan ezt tette, amikor “felajánlotta” Jadának a G. I. Jane főszerepét Demi Moore után, aki mint tudjuk, kopaszra borotválta a fejét a szerep kedvéért.

Az első sorban ülő Will Smith egy ideig még tűrte a műsorvezető viccelődését, de egy ponton megelégelte a megjegyzéseket, a színpadra viharzott és jól odasózott egyet az értetlenül álló Chris Rocknak. A teremben egy pillanatra a levegő is megfagyott, majd a balhé tovább folytatódott, miután Smith visszaült a helyére.

Az 53 éves színész torkaszakadtából ordibált fel a színpadra: „Ne vedd a szádra a feleségem nevét!” – mondta némi szitokszó körítésében.

Az incidens utáni rövid szünetben Denzel Washington és Bradley Cooper is odament Willhez és vigasztani kezdték a láthatóan könnyeivel küszködő színészt.

Az est folyamán Smith átvehette a legjobb színésznek járó Oscar-díjat is a Richárd királyban nyújtott alakításáért, köszönőbeszédében pedig elnézést kért a jelenlévőktől viselkedésért, de a bocsánatkérésből kihagyta a filmakadémiát és Chris Rockot.

Ajánljuk még