logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ez nem csak mese, hanem a valóság: piacra dobták Hófehérke házikóját

| Szerző: hirado.hu
Los Angelesben áll az a bájos otthon, amelyet sokan Hófehérke házának neveznek, és most új lakóját keresi, csaknem másfél millió dollár az ára. Kellem és báj jellemzi a kis házat, tündérmesébe illő belsőépítészeti ötletek, melegség és puhaság lengi be a lakot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Princess Snow White (@_nostalgic.girl_) által megosztott bejegyzés

Mintha vaskos nehéz mesekönyvből olvasnánk a történetet, és a mesélő úgy kezdené, hogy ez a ház csupa meglepetés, vártornyokkal és ólomüveg ablakokkal. Első ránézésre akár egy elvarázsolt erdő kellős közepén álló gyermeki álomvilágba is csöppenhettünk volna, de a kiskastély nagyon is valóságos és a Los Angeles-i Hollywood Hillsen keresi új tulajdonosát.

A két hálószobás házról már régóta pletykálják, hogy igazi Hófehérke inspirálta otthon a klasszikus 1937-es Disney-filmből, és a NY Post cikke hozzáteszi, hogy a külső kialakítás még Roland E. Hill disneylandi kastélyának terveivel is megegyezik, csaknem méretarányos is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@sf_daily_photo által megosztott bejegyzés

A 110 négyzetméteres otthont a múlt héten dobták a piacra. A házat utoljára 949 000 dollárért értékesítették, még 2016-ban, de volt az ingatlannak egy olyan időszaka is, amikor nyaralóként szolgált, átlagosan 307 dolláros áron éjszakánként.

Az ingatlanos oldal által közzétett képeken egy utazásba csöppenünk térben és időben is. A házikó fagerendás homlokzata, a többszínű kémény és a zöld zsindely láttán, mintha valóban egy Disney-mese díszletébe kerültünk volna.

Belül boltíves ajtó, fakeretes ablakok, kandalló és famennyezet teszi hangulatossá a nappalit. A konyha mennyezete szintén fagerendás, az emeleti hálószobába ólomüveg díszítésű ajtón át jutunk, és az erkélyre kilépve rálátunk az udvarra, ahol vízesés és egy tó látványa fogad minket.

Ajánljuk még