logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nem bírta az együttélést – Couteney Cox eladta kísértetjárta otthonát

| Szerző: hirado.hu
A hollywoodi sztároknak is meggyűlhet a baja a szellemekkel és ilyenkor mindenki pontosan tudja mi a teendő. Összecsomagolni és eladni az ingatlan egy gyanútlan érdeklődőnek. Hasonlóan járt el Courtney Cox is, aki kísértete miatt dobta piacra házát.

A Scream 57 éves sztárja a Jimmy Kimmel show egyik legutóbbi epizódjában mesélt kísértetsztorijáról, és megosztotta, miért érezte úgy, hogy el kell adnia Laurel Canyon területén lévő házát. A gyönyörű színésznő olyan dolgokat mesélt a tv-show-ban, amitől mindenkinek a hideg futkosott a hátán.

Bár Courteney Sikoly múltjából adódóan profi sikoltozónak számít, ezt sajnos nem csak a forgatásokon, hanem otthonában is gyakorolnia kellett, miután összefutott egy szellemmel. A történet megismétlődött, és szinte az őrületig fokozódott, ezért döntött úgy, hogy bármennyire is szereti ezt a házat, megszabadul tőle.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés

A műsorban Courteney elmondta, hogy soha nem hitt a szellemekben, de a rengeteg furcsaság miatt elhatározta, hogy szeánszot tart a kísértet elkergetésére, de nem járt sikerrel, “profi” szellemidézője szerint a ház továbbra is kísértetjárta maradt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés

Egy alkalommal egy csomagküldő cég futára azonban még jobban ráijesztett. A férfi az ajtónyitás után megkérdezte a színésznőt, hogy tudja-e, hogy kísértetjárta helyen lakik, mire ő visszakérdezett, hogy miért gondolja ezt. Mert valaki áll mögötted – válaszolta a futár. A színésznőben meghűlt a vér, és ezt követően nem is tudott az ingatlanban egyedül aludni. Cox a showműsorban elárulta, hogy már nem volt maradása a Laurel Canyonban, és tudta, hogy el is akarja adni.

Persze elképzelhető, hogy a színésznő története pusztán hírverés volt, ugyanis pár napja jelent meg legújabb filmje, a Shining Vale című produkció, aminek központi elemeit adják a szellemes históriák.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés

Ajánljuk még