logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki Michael Jackson villájában akar lakni

| Szerző: hirado.hu
Eladó sorba került Michael Jackson Las Vegas-i villája, fele annyiért, mint a Neverland Ranch. Míg azt 22 millió dollárért vették meg, ennek a palotának az ára csak „potom” 9,5 millió dollár. Neverland-et a popsztár egykori munkatársa, a milliárdos Ron Burkle vásárolta meg. A birtokot még 2015-ben 100 millió dollárra becsülték, ám a pletykák nem tettek jót neki. Egyes sajtóértesülések szerint itt találtak felvételeket kiskorúak zaklatásáról, így az ingatlan ára 23 millió dollár alá zuhant. A  hirdetés szerint már bárki számára elérhető a kúria, de a 9,5 millió dollárnyi összeg még Amerikában is megfontolandó.

Az ingatlanbecslők 9,5 millió dollárra, 3,4 milliárd forintra taksálják Michael Jackson egykori ingatlanát. A világhírű énekes 2006-tól kezdve körülbelül egy évig lakta Las Vegasban ezt a villát. A The Wall Street Journal szerint a pop királya eleinte csak bérelte, havonta 50 000 dollárt fizetett a tágas birtok és a hozzátartozó ingatlan komplexumért, később került csak a tulajdonába.

A 17 000 négyzetméteres kúria az exkluzív Lakes környéken található, mindössze 15 perces autóútra a híres Striptől. Az ingatlan kétszintes, luxus kategóriájú, római stílusú belső térrel, beltéri szökőkúttal, nyolc hálószobával, hét fürdőszobával, bál és-, zeneteremmel, házimozival, mindkét szinten konyhával, irodával, medencével és külső teraszokkal rendelkezik.

Tízméteres falai távol tartják a kíváncsiskodókat, turistákat és paparazzókat. Zar Zanganeh, az ingatlant piacra dobó ügynökség munkatársa szerint “nagyszerű választás, mert bár Vegasban vagy, de privát életet is élhetsz”.

Mit is mondhatna mást, valahogyan el kell adni a villát, hiszen annak idején a popkirály is beleszeretett. Az ingatlanért egyelőre nem kapkodnak, hiszen 9,5 millió dollár amerikai szemmel nézve sem kis pénz egy ingatlanért.

Ajánljuk még