logo

Műsorújság

Rendkívüli

Rakétatámadás érte Kárpátalját

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Leleplező lesifotói miatt kellett színt vallania Hulk Hogannek

| Szerző: hirado.hu
A világ leghíresebb pankrátora bevallotta, hogy második feleségétől is elvált.

Több lesifotó is készült a volt pankrátorsztár, Hulk Hoganről az utóbbi időben, aki egy eddig ismeretlen hölggyel az oldalán mutatkozott, viszonyuk pedig elég egyértelműen romantikusnak tekinthető. Rajongói persze rögtön csalfának nevezték Hogant, hisz senki sem tudott az igazságról.

A 68 éves Hulk most tiszta vizet öntött a pohárba, kiderült ugyanis, hogy egy ideje már elvált második feleségétől, Jennifer McDanieltől.

“Csak szeretném közölni a rólam és a barátnőmről, Skyról szóló Instagram és Facebook posztok miatt, hogy már hivatalosan is kimondták a válásom. Sajnálom, azt hittem ezt mindenki tudja már”

– írta közösségi oldalán.

A TMZ tette közzé az első képeket Hoganről és új kedveséről, ami után kiderült, hogy a sztár 2021 októberében beadta a válási papírokat, és még az év végén sikerült lezárnia a bírósági procedúrát. Hulk és Jennifer közel 11 évig voltak házasok, melynek voltak hullámvölgyei.

Már 2012-ben is a válásukról írtak a lapok, miután egy intim felvétel került nyilvánosságra a pankrátorról, amiben az látszik, ahogyan Hogan egyik jóbarátja feleségével kerül intim kapcsolatba. Jennifer akkor kitartott férje mellett. Az izomkolosszust állítólag jobban megviselték a történtek, mint a megcsalt felet, ezt jól elő is adta a bíróságon, ahol 2016-ban 60 millió dollárt (16 milliárd forint) ítéltek neki érzelmi sérülések címén, és további 55 millió dollárt (14,6 milliárd forint) pénzügyi károk miatt.

Hoganról egyébként már javában készül egy életrajzi film, melyben Chris Hemsworth alakítja a sztárt. A filmben bepillantást nyerhetünk majd abba, hogyan lett Hulk Hoganból a pankrátorok császára, majd popkulturális ikon.

“Ez egy igazán szórakoztató projekt lesz. El tudjátok képzelni, hogy az erre való felkészülés őrülten fizikai lesz. Nagyobbnak kell lennem, mint amilyen valaha is voltam. Még Thornál is nagyobbnak”

– idézte a Just Jared Hemsworth korábbi nyilatkozatát a filmről.

Ajánljuk még