logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Férjhez megy A család kicsi kincse

| Szerző: hirado.hu
A 25 éves Abigail Breslint eljegyezte párja, Ira Kunyansky.

Gyönyörű gyémántgyűrűvel jelentette be Abigail Breslin, hogy eljegyezték. A fiatal színésznő, aki a Család kicsi kincsében már kisgyermekként is nagyot alakított öt éve alkot egy párt Ira Kunyanskyval, aki a minap vette a bátorságot és feltette a nagy kérdést.

“Úgy voltam vele, hogy azta”

– foglalta össze röviden is tömören első reakcióját az egykori gyereksztár, aki mindezek után valószínűleg egy igent is kisajtolt magából, hiszen már az ujján csillag az ékszer.

Abigail épp egy hete, párja születésnapja alkalmával írta ki magából érzéseit egy Instagram posztban, mely boldogságáról tanúskodott:

“Az én egyetlenem, életem szerelme, a legtökéletesebb társ. Az élet unalmas lenne nélküled. Jobban rajongok érted, mint azt szavakkal le tudnám írni.”

Breslinnek gyereksztárként óriási karriert jósoltak, a nagy áttörés azonban még várat magára, bár azért panaszra sincs oka, szinte folyamatosan forgat. Láthattuk a Szilveszter éjjelben, a Zombieland-filmekben, Matt Damon oldalán, a Stillwater – A lányom védelmében című drámában, és egy gyenge Dirty Dancing feldolgozásban is.

Ajánljuk még