logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Visszafelé sült el a megcsalt sztárfeleség bosszúja

| Szerző: hirado.hu
Ioan Gruffudd távoltartási végzést kért exfelesége, Alice Evans ellen.

Alice Evans és Ioan Gruffudd válnak, aminek egy részlete sem maradt titok, a megbántott feleség ugyanis az elmúlt hónapokban mindent kiteregetett a közösségi oldalán. Többek között így az is kiderült, hogy Ioan évekig csalta feleségét, szakításukkor pedig csak annyi magyarázatot adott feleségének, hogy nem szereti már.

Az Instagramon megjelent támadó bejegyzések hatására azonban az exférj úgy döntött, hogy távoltartási végzést kér volt felesége ellen, ugyanis szóban többször megfenyegette, amit nem tűr tovább – írja a People magazin.

Alice ennek értelmében nem mehetne 100 méternél közelebb sem gyermeke apjához, sem annak új barátnőjéhez, Bianca Wallace-hoz. Ian azt állítja a bírósági dokumentumban, hogy Alice hónapok óta azzal fenyegeti, hogy tönkreteszi a karrierjét, ahogy Amber Heard tette Johnny Deppel. Azt ígérte, ír majd egy hamis naplót, hogy bántalmazott feleségként állítsa be magát, aminek részleteit el fogja adni a bulvárlapoknak. Alice azzal is fenyegetőzött, hogy kihívja a rendőrséget, ha Ioan nem azt teszi, amit kér tőle.

A színész állítólag azután döntött a jogi lépés mellett, hogy édesanyja, Margaret Griffiths is kapott fenyegető e-maileket.

Alice Evans saját beadvánnyal reagált a végzésre, mely szerint bár nem tudja, férje pontosan mivel vádolja, de nem követett el semmit, ami alapján jogos lenne a távoltartási végzés. Az exfeleség kiemelte, hogy tavaly januárban látta utoljára gyermeke apját, telefonon pedig tavaly októberben kommunikáltak. A feleség szerint ez csak valami trükk, amivel Ioan előnyt akar magának szerezni a válóper során.

Hogy kinek van igaza, azt nehéz lenne eldönteni, mindenesetre Alice lejáratókampánya saját közösségi oldalán kifejezetten sikeresnek mondható, hisz Gruffuddot mindenki csalfa férjnek, megbízhatatlan, gerinctelen férfinak bélyegezte meg, és ezek még csak a szebb minősítő jelzők, amiket a kommentelőktől kapott.

Ian és Alice a 102 kiskutya forgatásán találkoztak, majd hét évvel később, 2007-ben összeházasodtak. Kapcsolatukból két lánygyermek született: a most 13 éves Ella Betsi, és a 8 éves Elsie Marigold.

Ajánljuk még