logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Válik Alec Baldwin, elhagyja a felesége

| Szerző: hirado.hu
Alec Baldwin felesége 60 millió dolláros válókeresetet nyújtott be – írta enstarz.com hírportál a Life & Style magazin beszámolójára hivatkozva. A 63 éves színészt az ág is húzza. Rendőrségi nyomozás van ellen, miután tavaly októberben egy a forgatáson használt kellékfegyverrel megölt véletlenül megölt egy operatőrt.

A Life & Style arról számolt be, hogy Baldwin és felesége már régóta „hazugságban” élnek és Halyna Hutchins operatőr halála csak az utolsó csepp volt a pohárban. A lapnak nyilatkozó forrás szerint a problémák a baleset után csak fokozódtak és „repedezik” a sztár házassága.

Kapcsolódó tartalom

A Rust című film operatőrének családja a minap beperelte a színészt a tavalyi tragikus események után. Baldwint egy kellékfegyverrel halálosan megsebesítette a film 42 éves operatőrét, Halyna Hutchinst. A 48 éves Joel Souza rendezőt kórházba kellett szállítani, ő túlélte a balesetet.

A lap szerint a közösségi médiában sugárzott kép még idilli, a bejegyzések alapján korántsem ilyen rossz a helyzet Baldwin és 38 éves felesége Hilaria között. A karácsonyi fotók is harmóniát sugároztak és Alec úgy nyilatkozott, hogy boldog, hogy felesége mindig ott volt mellette. Ráadásul a volt jógaoktató fiatal felesége nemrég arról beszélt a médiának, hogy férje már régóta poszttraumás stressz szindrómában szenved.

 

Ajánljuk még