logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Igazi rongyrázás: Ronaldo három percért húszmilliót fizetett, hogy boldoggá tegye barátnőjét

| Szerző: hirado.hu
A Manchester United sztárfocistája extravagáns ajándékkal lepte meg barátnőjét. Georgina születésnapjának alkalmából Cristiano Ronaldo Dubaj egyik ikonikus épületére vetítette ki kedvese arcképét.

 

Cristiano Ronaldo egyedi ajándékkal lepte meg barátnőjét, Georgina Rodríguezt születésnapja alkalmából – írta a Mirror.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

A Manchester United 36 éves játékosa egy kisebb vagyont költött arra, hogy egy lézershow-val lepje meg barátnőjét, akinek az arcképét egy dubaji épületre vetítette ki.

A négygyermekes apuka jelenleg Dubajban tartózkodik a családjával. Instagram-oldalán posztolt egy videót, amin kedvese arca látható a híres Burdzs Kalifa homlokzatán.

A látványos showban Georgina arca mellett a neve is felvillant, az ajándék pedig a „Boldog születésnapot Geo” üzenettel zárult.

Az ikonikus torony éjszakánként hatalmas képernyővé válik, a rajta megjelenő reklámok kivetítése pedig nem olcsó mulatság: a Mirror információi szerint egy háromperces reklám vagy videó kivetítése legalább 50 ezer fontba kerül, ami több, mint 20 millió forint.

A sztárfocista és a 28. születésnapját ünneplő párja mindennapjairól érzelmes önéletrajzi sorozat is készült, amit az idén mutattak be. A hatrészes dokumentumfilm-sorozatban Georgina őszintén mesél életéről és a Cristianóval való kapcsolatáról.

Ajánljuk még