logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Taylor Swift őrült rajongója autóval hajtott bele az énekesnő otthonába

| Szerző: hirado.hu
A rendőrség letartóztatta a részeg sofőrt, akiről később kiderült, hogy koránt sem véletlenül gázolt kocsijával az ingatlanba.

A 31 éves Morgan Mank ellen ittas vezetés vádjával indult eljárás, miután egy biztonsági kamera felvétele alapján hajnali háromkor autójával belerohant egy épületbe a Hudson Street közelében, majd megpróbált bejutni a házba, ami történetesen Taylor Swift otthona. Az egyik szomszéd a hatalmas csattanásra kinézett az ablakon és látta, ahogy Morgan az autóból kimászva egészen a kaputelefonig botorkált, majd megállás nélkül Taylor nevét üvöltötte a kagylóba. Azt nem tudni, hogy az énekesnő otthon volt-e a történtekkor, de Mankot kórházba szállították kivizsgálásra – írja a PageSix.

A férfi a baleset előtt több Swifthez köthető tartalmat is megosztott a közösségi médiában, képeket és dalokat az énekesnőtől, majd egyik nap gondolt egyet és autóba pattant, hogy Virginiából egészen Manhattan Tribeca városrészéig vezessen.

(Fotó: Nemzeti Fotótár/EPA/Justin Lane)

A 32 éves énekesnő életében nem ez volt az első alkalom, hogy megpróbáltak betörni az otthonába. Roger Alvarado nem egyszer, hanem kétszer is bejutott Swift New York-i lakásába egy év alatt, 2018 áprilisában és 2019 márciusában. A férfi mindkét alkalommal börtönbe került. Mohammed Jaffar szintén fegyházban ült, miután évekig zaklatta Taylort.

Swiftnek kijutott minden, amiről csak egy popsztár álmodhat. Pénz, világraszóló karrier, Grammy-díjak és platinalemezek kövezték ki az útját az elmúlt években, de mindez eltörpül, ha valakinek megszállott rajongók vannak a nyomában, szinte szó szerint:

Ha az életedben állandósulnak a zaklatók, akik betörnek az otthonodba és halálos fenyegetéseket küldenek neked, akkor minden nap attól rettegsz, mikor lesz túl késő. De nem akarok félelemben élni, ezért minden nap próbálom magam a világon lévő jóra, a szeretetre és az emberiségbe vetett hitemre emlékeztetni magamat

– nyílt meg Swift egy korábbi interjújában.

Ajánljuk még