logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ezzel a népszerű énekesnővel boronálták össze Brad Pittet

| Szerző: hirado.hu
Mivel a színész már jó ideje a szinglik táborát erősíti, nem csoda, ha időről-időre összeboronálják valakivel.

Az a hír járja, hogy az 58 éves Pitt titokban randevúzik az I Follow Rivers énekesnőjével, Lykke Livel. A pletyka akkor kapott szárnyra, amikor egy hitelesített Instagram-oldal kiposztolta, hogy a két híresség romantikus kapcsolatban áll egymással.

Brad és Angelina Jolie hangos és bonyodalmas válása ellenére a rajongók reménykednek, hogy a színész újra megtalálja a szerelmet, de ennek egyelőre még nem jött el az ideje és nem is Lykke Li személyében.

„Két éve nem is látta őt. Az igaz, hogy ismerik egymást, pár éve már találkoztak, de ennyiben ki is merül kettejük kapcsolata”– árulta el egy bennfentes a PageSixnek.

Tavaly decemberben egy másik forrás azt nyilatkozta, hogy a színész már nagyon szeretne magának párt találni, de a randizással problémái vannak.

Szeretne egy különleges valakit, akivel leélheti az életét. A baj ott kezdődik, hogy nem jut el a randizás folyamatáig, mert egy baráti kávéra sem tud úgy kilépni az utcára, hogy ne pletykálnának róla.

Más szóval Brad jelenleg is szingli, de a bennfentes szerint, amíg nem találkozik a nagy Ő-vel, addig a családjára, a jótékonyságra és a munkájára fog koncentrálni továbbra is.

Brad Pitt amerikai színész és élettársa, Angelina Jolie a Demóna (Maleficent) című film jelmezeiből és kellékeiből rendezett kiállítás megnyitóján Londonban 2014. május 8-án. Az Angelina Jolie főszereplésével készített filmet május 28-án mutatják be az Egyesült Királyságban. (Fotó:MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga)

A színész 2005-ben vált el Jennifer Anistontól, miután összeszűrte a levet a Mr. és Mrs. Smith forgatásán Angelina Jolie-val, akitől három vérszerinti és három örökbefogadott gyermeke van.
Kapcsolatuk 2019-ben ért véget, a jogi csatározás pedig azóta is tart kettejük között. Bradet a válás óta több hírességgel is szóba hozták, köztük Alia Shawkattal és Andra Dayjel. Utóbbi egy interjúban bevallotta, hogy nagyon hízelgőnek találta a pletykákat, de az igazság az, hogy soha nem találkozott még a Pittel.

Egy szó, mint száz, Brad nincsen könnyű helyzetben, már ami a pártalálást illeti, ahogy exneje, Angelina Jolie sem. A színésznőt az elmúlt hónapokban két férfivel is összehozták a lapok, az egyikőjük ráadásul korunk egyik leghíresebb énekese.

Ajánljuk még