logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Előtte-utána képen a 42 éves Nick Carter, aki látványosan lefogyott

| Szerző: hirado.hu
Az énekes néhány hét alatt boxolta le magáról a fölös kilókat.

Nick Carter komolyan veszi az edzést, főleg, hogy a Backstreet Boysszal májustól szeptemberig ismét turnéra indulnak azok után, hogy két évet kellett tolniuk koncertsorozatukat a pandémia miatt. Az énekes december óta dolgozik együtt Anthony Crouchelli boxedzővel, akinek hála már most látványos az átalakulás.

Néhány hét leforgása alatt Nick öt kilótól szabadult meg, ami az előtte-utána fotók alapján máris sokat formát megjelenésén. Edzője szerint Carter nagyon elkötelezett, s amellett hogy rendszeresen próbál az együttessel, és elfoglalt apuka, nincs olyan nap, amikor ne ejtené útba az edzőtermet.

“Nick olyan, akár a rejtőzködő Superman. Példát mutat, hogyan lehet megtalálni a tökéletes egyensúlyt az apaság, a karrier és a kitartás között. Mindig nappal jobb és jobb akar lenni!”

– mesélt a sztár kitartásáról a People magazinnak edzője.

Az egykori tinibálvány január 28-án lett 42 éves. Miután letette a poharat és az egészséges életmód mellett kötelezte el magát a magánélete is helyre került. Feleségét, Lauren Kittet 2014-ben vette feleségül, akivel három közös gyermeket nevelnek, az ötéves Odint, a kétéves Saoirse-át, és a tíz hónapos Pearlt.

Ajánljuk még