logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

BSW Gaben: A kosárlabda szerettette meg velem a rapzenét

| Szerző: hirado.hu
A BSW zenekar tagjának, Gabennek az egész életét végigkíséri a kosárlabda. A szókimondó rapper a napokban megrendezett II. Nagykanizsa Aréna Sportfesztiválon lépett pályára, ahol mesélt a kosarazáshoz és a zenéhez fűződő viszonyáról is.

Nagykanizsán csaptak össze a médiaválogatott és a művészválogatott tagjai a közelmúltban . A Prémium Rendezvényszervező Zrt. által tető alá hozott sportfesztiválon a legsportosabb újságírók, tévések, zenészek és énekesek mérték össze tudásukat a különböző sportágakban.

A művészválogatott kosárcsapatát erősítette a népszerű rapper, BSW Gaben, akinek saját bevallása szerint mindig is jelentős szerepet játszott az életében ez a fajta labdajáték. “Gyerekkorom óta kosárlabdázom, mondhatni végigkísérte az életem a sport. A karom is tele van kosaras tetkókkal. Úgyhogy kifejezetten örültem a felkérésnek, nagy élmény volt a médiaválogatott ellen játszani. A végeredmény döntetlen lett, így senki nem panaszkodhat. Nagyon jó kis rendezvény volt, úgy láttam, mindenki jól érezte magát” – mondta el Gaben a sportfesztiválról.

Az ismert zenész azt is elárulta, hogy a kosárlabdának köszönheti a rapzene iránti rajongását. “Fiatalon kosárlabdázó akartam lenni, de mint látjuk, nem nőttem akkorára, hogy ebből profi karrier legyen, így végül a zene mellett döntöttem. De a kosárlabda kapcsán jött nekem a zene is. A rap stílust annak idején a kosarasok hallgatták, a palánk alatt mindig ment a magnó, és játék közben szólt a rapzene. Akkor még csak a sporttal voltam elfoglalva, de ahogy teltek az évek, egyre inkább világossá vált, hogy a zene lesz az én utam, nem a kosárlabda. Kiöregedtem az akkori ifi csapatból, tovább meg már nem lehetett menni, és akkor, 18 évesen, a zene mellett döntöttem” – árulta el a rapper, majd hozzátette: számára a a kosárlabda meg a zene ugyanolyan fontos, és a mai napig az élete részét képezi a sport.

Ajánljuk még