logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megszületett a 10 dolog, amit utálok benned színésznőjének gyermeke

| Szerző: hirado.hu
Julia Stiles kétszeres anyuka lett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Julia (@missjuliastiles) által megosztott bejegyzés

Újabb fővel bővült a színésznő és férje Preston J. Cook családja. Julia Instagramon egy tündéri babatalpas fotóval jelentette be, hogy világra jött második csemetéje, aki az Arlo nevet kapta – írja a PageSix.

Üdvözöllek a világon Arlo baba. A családunk legújabb tagja, aki arra emlékeztet, hogy a szeretet milyen végtelen lehet ezen a bolygón

– fűzte a képhez a színésznő és jelezte, hogy mindenki lapozzon tovább, ha kíváncsiak, hogyan viseli az új jövevényt a nagytestvér, a négyéves Strummer, aki remek munkát végzet a mosdóban a piros filctollával.

A negyvenéves Stiles még tavaly novemberben fedte fel várandósságát, amikor a New York-i Village East moziban a The Humans című film vetítésének vörös szőnyegén kerek pocakkal pózolt a kameráknak.

A színésznő és férje, aki kameraasszisztens volt, a 2015-ös thriller, a Prédára várva forgatásán ismerkedett össze. Cook még abban az évben megkérte a 10 dolog, amit utálok benned sztárjának kezét, 2017-ben pedig oltár elé álltak. Az esküvő után két hónappal pedig megszületett gyermekük, Strummer.

Ajánljuk még