logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Korát meghazudtoló formában van Charlie egykori angyala

| Szerző: hirado.hu
Jaclyn Smith 76 évesen még mindig a legszebb az angyalok közül.

A 70-es évekbeli sikersorozat sztárja a kor egyik szexszimbólumának számított, amihez nagyban hozzájárult a Charlie angyalai promóciós fotója is, amin a színésznő egy fehér kétrészes bikinit viselt.

Jaclyn, Farrah Fawcettel és Kate Jacksonnel alakították a csinos detektívszerepeket és oldottak meg bűnügyeket egy titokzatos megbízó, Charlie utasítására. Sajnos azonban a széria népszerűségének ellenére a színésznő Hollywoodban nem tudta megvetni a lábát, így leginkább tévéfilmes szerepeket kapott, azonban génjeinek köszönhetően a mai napig is fel-fel tűnik a női magazinok hasábjain.

A 76 éves művésznő tavaly decemberben posztolt egy közös fotót az Instagramjára fiával, a képet pedig azonnal felkapta az internet. Mindenki a csodájára járt Jaclyn korát meghazudtoló szépségének.

“Olyan mintha a bátyád lenne és nem a fiad. Isten áldja a kitűnő génjeidet” – írta az egyik rajongó.

A színésznő bár nagyon hálás a rengeteg pozitív és dicsérő kommentért, leszögezte, hogy a valóságban koránt sem néz ki ennyire csodálatosan – írja a PageSix.

Jó helyen voltam, jó időben. A szerencsének és a remek megvilágításnak köszönhetem, hogy ennyire jól sikerült a fotó

– tisztázta Jaclyn, aki azóta több képet és videót is feltöltött magáról a közösségi médiára, és bár szerényen tagadja, hogy valóban fantasztikusan nézne ki, a szavait cáfolják a róla készült fotók.

Ajánljuk még