logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Önkezével vetett véget életének a Snoopy mese egykori szinkronszínésze

| Szerző: hirado.hu
Peter Robbins adta először a hangját Charlie Brownnak.

Hatvanöt éves korában elhunyt Peter Robbins. A színész kilencévesen volt az első szinkronhangja a Snoopy mesék ismert karakterének, Charlie Brownnak. A család a Fox 5 csatornának elárulta, hogy az évek óta bipoláris zavarral küzdő egykori gyereksztár önkezével vetett véget az életének a múlt héten.

Peter a Snoopy mesék előtt már híres gyerekszínész volt, szerepelt többek között Amerika egyik legnépszerűbb 60-as évekbeli sitcomjában, a The Munstersben. Mivel keresztanyja Hollywood legbefolyásosabb ügynökének számított, hamar beprotezsálta a fiút Charlie Brown karakterének. Robbins volt az, aki a karaktert hangját adta A Charlie Brown karácsonyában is.
Robbins a hetvenes évek elején vonult vissza a szórakoztatóiparból, s bár volt egy rádióműsora, ingatlanosként tevékenykedett az elmúlt évtizedekben.

Peter Robbins élete tele volt hullámvölgyekkel, öt évet töltött börtönben több fenyegetési ügye miatt. Két évvel ezelőtt engedték szabadon, ekkor pedig, ahogy azt közösségi oldalán írta, szerette volna az életét visszaterelni a helyes mederbe.

“Azt javaslom mindenkinek, aki bipoláris zavarban szenved, hogy vegye komolyan, mert az élete egy hónap leforgása alatt a feje tetejére állhat. Kijöttem a börtönből, és jobb ember lettem. Sokkal alázatosabb és hálásabb vagyok azok után, ami történt.”

– írta 2019-ben.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánljuk még