logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Húszéves a Séta a múltba - Mandy Moore könnyek között nézte újra a filmet

| Szerző: hirado.hu
A színésznő már egy évtizede nem látta a filmet, ami híressé tette őt.

A Nicolas Sparks regénye alapján készült Séta a múltba című film a romantikus kategória alap műjének számít, mely egy csapásra híressé tette a filmben szerelmeseket alakító Shane Westet és Mandy Moore-t.

A film 2002 év elején került bemutatásra, így idén 20 évfordulóját ünnepli, amit Moore mi mással is ünnepelhetett volna meg méltóbban, minthogy újra megnézi a filmet. A színésznő egy TikTok videót is készített a mozis estéről, a végén pedig meghatva, zsebkendők között üzente rajongóinak, hogy Jamie-t és Landont egymásnak teremtették.

Mandy egyébként bevallottan egy évtizede nem látta a mozit, de mindig is különleges helyet foglalt el a szívében, hiszen kollégája, Shane West és közte igazán különleges volt a kapocs. Shane korábban így nyilatkozott a forgatásról:

“Mindketten tetszettünk a másiknak, ott voltunk egymásnak, de a legártatlanabb és őszintébb módon, ami tudom, hogy nagyon szirupos, de tényleg így van, ami nagyon ritka. Nagyon jól kijöttünk egymással, van az a jelenet, amikor Landon egy ideiglenes pillangó tetoválást próbál feltenni, azt folyton elrontottam. Aztán Mandy a harmadik után elnevette magát, és az egész jelenet ment a levesbe. Az, ahogy meg tud nevettetni másokat, volt szerintem a siker kulcsa.”

Shane Westnek és Mandy Moore-nak tehát nem kellett megjátszania, hogy odáig vannak egymásért, mely érzelem ha barátság formájában is, de a mai napig meghatározza a kapcsolatukat.

A színész szintén megemlékezett a filmről, Instagram oldalán a következőket írta Mandyvel közös képéhez:

„Húsz év… istenem. Mit is mondhatnék, amit még nem mondtam el. Ők ketten jelentik a világot számomra, és persze a rajongók feltétel nélküli szeretete. Ritka, hogy olyan élményben lehet részünk, ami végigkíséri az életünk.”

via GIPHY

Ajánljuk még