logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Daniel Craig vérző fejjel adott interjút, elárulta mi volt az oka

| Szerző: hirado.hu
A James Bond-filmek sztárja észre sem vette, hogy megsérült, míg kollégája nem figyelmeztette vérző homlokára.
Daniel Craig brit színész a Nincs idő meghalni (No Time To Die) című filmje világpremierjén a londoni Royal Albert Hallban 2021. szeptember 28-án. A 25. James Bond-filmet szeptember 30-tól vetítik a brit mozik.(Fotó: MTI/EPA/Neil Hall)

Daniel Craigben és a 007-es ügynökben talán több a közös, mint hittük, ugyanis mindketten szeretnek veszélyesen élni. A színész a minap egy online interjúban beszélgetett kollégájával Javier Bardemmel, a hívás végén pedig Bardem kénytelen volt feltenni a kérdést, mégis mi történt Craiggel, akinek fejsérülése még a rossz minőségű videóchat ellenére is kivehető volt – írja a PageSix.

„Beütöttem a fejem? Csak nem a szendvicsem maradéka? Megcsináltam egy egész interjút úgy, hogy étel van a homlokomon?”

– törti ki hatalmas nevetésben a brit sármőr, majd felállt, hogy jobban szemügyre vegye egy tükörben magát.

Tudod mi ez? Küldtek nekem egy telefonra csatolható körvakut, amit ki is próbáltam pont a beszélgetésünk előtt, de egyszer csak a fejemre esett. Szóval csak a szokásos, a filmforgatásokon is állandóan lesérülök.

Craig 14 évig alakította a legendás MI6 ügynököt James Bondot, és minden egyes filmnél bizonyította, hogy ez egy balesetveszélyes szerep. A színésznek a Quantum csendje felvételei alatt eltört egy porc a jobb vállában, a Skyfall forgatásán pedig sikerült mindkét vádliizmát elszakítania, míg a Spectre – A Fantom visszatér egyik verekedős jelenetekor úgy kificamította a térdét, hogy a
csattanás hallatán az egész stáb lefagyott egy pillanatra.

A színész egyébként tavaly utoljára öltötte magára a legendás szmokingot a Nincs idő meghalni című Bond-filmben, a lehetséges utódot pedig azóta se jelentette be a forgalmazó, de tippek már érkeztek a lehetséges 007-es megformálására.

Ajánljuk még