logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiderült, miért béranya hozta világra Nick Jonasék gyermekét

| Szerző: hirado.hu
Nem csak Priyanka kora volt a hátráltató tényező.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Priyanka (@priyankachopra) által megosztott bejegyzés

A 29 éves rocksztár és tíz évvel idősebb felesége, Priyanka Chopra azzal a bejelentéssel sokkolták a minap a rajongókat, hogy világra jött első közös gyermekük, a terhességnek azonban nyoma se látszott az indiai színésznő alakján, ahogy kerekedő pocakot sem villantott az elmúlt kilenc hónapban.

A sztárpár a gólyahírrel együtt azt is elárulta, hogy a kisbaba, akiről azóta kiderült, hogy kislány, béranya segítségével jött világra, aminek több oka is volt. Bennfentesek szerint, Nick és Priyanka már régóta szerettek volna közös gyermeket, de a sűrű időbeosztásuk útjába állt a családtervezésnek – írja a Daily Mail.

Priyankának nincsenek termékenységi gondjai, nem akadályozza semmi, hogy saját babát vállaljon, de már 39 éves, ami nem könnyíti meg a teherbeesést. Mivel a munkabeosztásuk roppant sűrű, nehezen tudták összeegyeztetni a találkozásaikat a peteérés időpontjában, ezért döntöttek inkább a béranyaság mellett

– árulta el a forrás, aki azt is hozzátette, hogy a kisbaba ideje korán
érkezett, ugyanis áprilisra várták.

A kislány és a béranya jelenleg kórházban vannak, Nick és Priyanka pedig arra várnak, hogy a baba elég egészséges legyen ahhoz, hogy egy Los Angeles-i kórházba szállíthassák.

Ajánljuk még