logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Arnold Schwarzenegger okozta a tömegkarambolt

| Szerző: hirado.hu
A Terminátor sztárja több autóval ütközött Los Angeles környékén.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Arnold schwarzenegger Fan (@king_arnold_schwarzenegger) által megosztott bejegyzés

A TMZ jelentése szerint, Kalifornia egykori kormányzója, otthonától egy mérföldre, a Sunset Boulevard és az Allenford Avenue kereszteződésében a piros lámpán áthajtva frontálisan karambolózott GMC Yukon terepjárójával egy szemből érkező piros Toyota Prius-szal, Schwarzenegger autójába pedig hátulról belecsúszott egy fehér Porshe. Az ütközést az út mellett parkoló ezüst jármű is megsínylette.

A Prius vezetője fejsérülést szenvedett, őt azonnal kórházba szállították. A helyszínről készült lesifotók alapján Arnoldnak nem esett komolyabb bántódása, megvárta a rendőrök kiérkezését, majd vallomást tett a baleset ügyében.

Egy rendőrségi forrás szerint, nem történt letartóztatás és bár még nincs minden részlet tisztázva a karambol ügyében, az első jelentések szerint a baleset a Terminátor sztárjának hibája volt. A TMZ szerint a színész balra kanyarodott volna, de a kanyarodókra vonatkozó lámpa piros volt.

Schwarzenegger egyébként tavaly december végén véglegesítette válását Maria Shrivertől, akivel 1986-tól egészen 2011-ig voltak házasok. A szakításuk oka egy bizonyos harmadik fél volt, méghozzá a család házvezetőnője, akitől gyermeke is született a hollywoodi sztárnak.

A kis Joseph-nek kisiskolás koráig fogalma sem volt róla, hogy ki az apukája, de a lemaradt éveket azóta már pótolták, sőt, a most 24 éves fiatal szerint idővel nagyon jó kapcsolata lett Arnolddal.

Ajánljuk még