logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jennifer Lopez tudja, hol rontotta el Ben Affleckkel

| Szerző: hirado.hu
Éppen ezért most bölcsebben és hibáiból tanulva áll a dolgaikhoz.
(Fotó: MTI/EPA/ETTORE FERRARI)

A paparazzók kitartásának köszönhetően, hamar kibukott, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck újra együtt vannak 17 év után. A Bennifer néven becézett páros tagjai a 2000-es évek amerikai szórakoztatóiparának meghatározó alakjai voltak, el is jegyezték egymást, aztán szétváltak útjaik. Jennek két gyereke született Marc Anthony énekestől, Bennek mindjárt három Jennifer Garner színésznőtől, de Lopezzel annyi év után ismét egymásra találtak, amit hivatalosan a tavalyi szeptemberi velencei filmfesztiválon ismertek el.

A most már szellemesen Bennifer 2.0-nak nevezett páros női fele azt mondja, oly sok év után a legjobb anya, testvér és partner akar lenni, kiküszöbölve a hibákat, amiket korábban elkövetett. Ben hasonlóan gondolkozik, ő is tanulni akar a kudarcokból.

Ebben nincs is hiba, miután decemberben volt némi feszültség a pár között, miután Ben kijelentette, még mindig az alkohol rabja lenne, ha Jennifer Garner lenne a felesége. Állítólag nem csak a közvéleménynek nem tetszett a nyilatkozat, de Lopez sem tapsolt az interjúhoz. Ennek ellenére érzései nem változtak Ben irányába, ezt maga tisztázta:

A sztori egyáltalán nem igaz, nem haragszom rá! Egyáltalán nem így érzek! Nem is tisztelhetném jobban Bent, mint apa, mint szülő és mint ember.

Jennifer Lopez egyébként hamarosan egy vidám romantikus vígjátékban lesz látható. A Vegyél el hősnőjeként egy popsztárt alakít, aki kínzó szerelmi csalódása nyomán hirtelen felindulásból egy találomra kiválasztott rajongójának (Owen Wilson) ajánlja fel kezét.

Ajánljuk még