logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Owen Wilson titkos szuperhősbázist rejteget a föld alatt

| Szerző: hirado.hu
Eredeti családi akcióvígjáték közeleg.
Owen Wilson. Fotó: MTI/EPA

Végre egy olyan film, amely nem adaptáció, nem folytatás, nem remake és nem is reboot, hanem teljesen eredeti ötlet alapján született – ujjong a SlashFilm.

Az ujjongás tárgya az augusztusban érkező Secret Headquarters (magyar címe még nincs, az eredeti jelentése Titkos főhadiszállás), amelyet családi akciófilmnek nevez a gyártó Paramount stúdió és melynek producere nem más, mint Jerry Bruckheimer. A történet hőse egy kamaszfiú, aki fölfedezi, hogy a világ legnagyobb szuperhőse pont a házuk alatt lakik.

A fiú és barátai összefognak, amikor a szuperhős hadiszállására rátörnek a gonoszok. A főszereplő Owen Wilson lesz, akihez bár eddig nem tudni, milyen szerepben, de Michael Peña is csatlakozik.

Wilsonnak egyébként nem árt némi pozitív kritika, mivel mostanában legtöbbször csak magánéleti botránya miatt kerül a címlapokra. Mint pár éve kiderült, hiába igazolta az apasági teszt, hogy a sztárnak született egy kislánya, Owen nem kíváncsi rá. A kislány, Lyla már 4 éves, de Owen még sosem látta. Wilson a gyerek felügyeletét teljes mértékben az exére bízta, akivel szintén nem tartja a kapcsolatot.

A színésznek egyébként van már két csemetéje, 40 éves volt, mikor Robert Ford névre keresztelt fia megszületett akkori barátnőjétől, Jade Duelltől, öt évvel később pedig személyi edzője, Caroline Lindquist hozta világra második fiát, Finnt.

Ajánljuk még