logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

FBI: Gabby Petitot a vőlegénye fojtotta meg

| Szerző: hirado.hu
Az FBI megerősítette, hogy Gabby Petito vőlegénye, Brian Laundrie végzett a lánnyal. A 22 éves Petito holttestét szeptember 19-én találták meg a wyomingi Grand Teton Nemzeti Parkban, a lányt megfojtották. Laundrie-t sokáig nem vádolták meg hivatalosan gyilkossággal, de egyre inkább ráterelődött a gyanú, majd ő is eltűnt. Az ő holttestét végül a szülei házától nem messze fedezték fel.

 

A pár, akinek YouTube- és Instagram-oldalait is százezrek követték, egy lakóautóval járta az Egyesült Államokat, a közösségi média felületekre feltöltött tartalmaik szerint boldogok voltak és fülig szerelmesek, azonban ez csak a látszat volt.

Gabby Petito eltűnését tavaly szeptember 11-én jelentették be szülei, miután augusztus vége óta nem adott magáról semmilyen életjelet. Az FBI szeptember 21-én hivatalosan is gyilkosságnak minősítette Gabby ügyét, miután egy wyomingi erdei kemping közelében igazoltan az ő holttestét találták meg. A vőlegénye Petito autójával utazott haza a közös wyomingi erdei sátrazás után, és szüleinél húzta meg magát, majd szeptember 14-én kocsiba ült és a közeli 25 ezer hektáros mocsaras természetvédelmi területhez hajtott. A férfi ellen hajtóvadászat indult, de egészen október 20-ig nem találták a nyomát. Maradványaira a többhetes eredménytelen kutatás után bukkantak rá a szülei házától nem messze, az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy Laundrie több hete hunyt el, és öngyilkos lett.

Az FBI most lezárta a hónapok óta tartó nyomozást, bejelentették hogy a lány vőlegénye felelős Gabby Petito haláláért – közölte a New York Times.

Az FBI megtalálta Brian Laundrie naplóját, melyben bevallotta, hogy ő ölte meg barátnőjét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gabby (@gabspetito) által megosztott bejegyzés

A nagy boldogság csak a közösségi médiában létezett

Mint kiderült, Gabby Petito és Brian Laundrie kapcsolata látszatboldogság volt. A pár, akinek YouTube- és Instagram-oldalait is százezrek követték, feltöltött tartalmaik szerint boldogok voltak és fülig szerelmesek, azonban azóta árnyaltabb a kép. Rendőrségi dokumentumok szerint augusztus 12-én Utah államban kihívták a rendőrséget a hangosan vitatkozó párhoz, ahol állítólag Gabby Petito sírva panaszolta el, hogy erőszakosan bánt vele Brian Laundrie, de feljelentés nem történt. A rendőrségi feljegyzésekből az is kiderült, hogy a 911-et tárcsázó szemtanú látta, ahogy Laundrie megüti a menyasszonyát, és ezután hívott segítséget. Mindezek mellett a pár Insidernek nyilatkozó barátai szerint kapcsolatuknak sok mélysége és magaslata volt, és mindig drámáztak valamin, melynek fő oka Brian féltékeny természete volt.

Ráadásul Brian Laundrie – ahogyan a rendőrség fogalmazott – szokatlan viselkedése miatt körözték, ugyanis párja hollétével kapcsolatban egyáltalán nem volt együttműködő sem a családdal, sem a hatóságokkal.

Ajánljuk még