logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ethan Hawke szörnyen kegyetlen módon vágott vissza az őt nyaggató rendezőnek

Stílszerűen fogadta el új filmje, a Fekete telefon főszerepét.

Eredetileg nem akarta elfogadni Ethan Hawke a Fekete telefon című film főszerepét, mert egy elmebeteg gyerekgyilkosról szól, aki rettegésben tart egy kisvárost, és a színésznek nem tetszett a rendkívül negatív karakter.

A film Joe Hill novellájából készült, aki Stephen King fia. A Fekete telefon rendezője, Scott Derrickson mindenesetre elküldte a forgatókönyvet a vonakodó Hawke-nak, akivel jó barátságot ápol, mert kilenc éve együtt készítették a Sinister című horrort. Aznap éjjel Hawke üzenetet hagyott a rendező telefonján.

„Azt mondta síri hangon, hogy kinyírlak, és nagyon fog fájni. Ez a mondat benne van a forgatókönyvben, és így adta tudtomra, hogy elvállalja a szerepet.”

– mesélte Derrrickson a Total Filmnek.

Hawke azért változtatta meg elhatározását, mert végiggondolta, hogy Jack Nicholson milyen briliáns alakítást nyújtott a Ragyogásban, mert meg merte mutatni az őrületet és lelkének sötét oldalát.

Ethan Hawke-ot legközelebb a Moon Knight című legújabb Marvel sorozat főgonoszaként láthatjuk. A Holdlovagot, eredeti nevén Marc Spectort, Oscar Isaac formálja meg.

A történet szerint az egykori tengerészgyalogosnak, aki a sivatagban küzd az életéért, az ősi egyiptomi holdisten, Khonszu adott új életet, hogy szolgálja őt, mint bosszúálló.

A részben Magyarországon forgatott széria a héten megjelent első előzetese alapján igencsak izgalmasnak ígérkezik. A rajongóknak azonban még egy kicsit türelmesnek kell lenniük, ugyanis a premier
március 30-án lesz a Disney+-on.

Ajánljuk még