logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Eladó a villa, ahol Charles Manson követői lemészárolták az állapotos Sharon Tate-t

| Szerző: hirado.hu
A kúria, ahol az egyik legkegyetlenebb Manson-gyilkosság történt, 85 millió dollárért került piacra.

Jeff Franklin, a Bír-lak című sorozat egyik alkotója piacra dobta Beverly Hills-i otthonát. Jeff itt adott fogadást Bob Saget néhai komikus temetése után, hogy még utoljára megtöltse a házat élettel.

A forgatókönyvíró 2007-ben vásárolta meg mindössze 6 millió dollárért a kilenc hálószobás, 18 fürdőszobás villát, de tavaly Miamiba költözött, így idejét látta eladni a The Cielo Estate névű otthonát, ami egy brutális gyilkosság színhelyéül szolgált még 1969-ben – írja NY Post.

Charles Manson szektavezér három követője itt mészárolta le Roman Polański rendező nyolc hónapos terhes feleségét, a színésznő Sharon Tate-t és még három barátjukat, Abigail Folgert, Jay Sebringet és Wojciech Frykowskit.

Az épületet még a gyilkosság évében lebontották, a helyére pedig Richard Landry építész tervezte meg a most is látható kúriát. A főépületen található mozi, wellnessrészleg, edzőterem, fodrászszalon, billiárdterem és egy saját bár is. A hatalmas birtokon továbbá kialakításra került egy kültéri medence vízesésekkel, két jakuzzi, vízi csúszda, bár, egy saját mesterséges barlang, egy koi tó, egy különálló vendégház és egy 16 állásos garázs.

Ajánljuk még