logo

Műsorújság

Rendkívüli

Rakétatámadás érte Kárpátalját

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Anna Kendrick fülig belezúgott a kollégájába – több mint egy éve randiznak titokban

| Szerző: hirado.hu
A Tökéletes hang sztárjára rátalált a szerelem Bill Hader személyében, akit a legtöbben a Barry című sorozatból ismerhetnek.

A két színész évek óta ismeri egymást, a Saturday Night Live műsorban találkoztak először, majd 2019-ben közösen forgatták a Noelle című karácsonyi romantikus filmet és feltételezhetően ekkor lángoltak fel az érzelmek kettejük között. Az első randira azonban csak azután került sor, hogy Bill Hader 2020 nyarán szakított akkori barátnőjével Rachel Bilsonnal.

„Több mint egy éve együtt vannak, a járvány miatt pedig könnyű volt titokban tartaniuk” – árulta el egy forrás a PageSixnek.

Odavannak egymásért és nagyon jókat nevetnek együtt. Anna már Bill lányaival is összebarátkozott. Magánügyként kezelik a kapcsolatukat, csak a hozzájuk közel álló barátok tudják.

Billnek Maggie Carey filmrendezővel való korábbi házasságából három gyermeke született, a 12 éves Hannah Kathrynt, a 9 éves Harpert és a 7 éves Hayley Clementine-t továbbra is közösen nevelik.

Anna nagyjából öt évig alkotott egy párt Ben Richardson brit operatőrrel, utoljára 2019-en látták őket kézen fogva sétálni, de mivel a színésznő köztudottan igyekszik a lehető legtávolabb tartani szerelmi életét az nyilvánosságtól, pontos dátumot nem tudni a szakításukról.

Ajánljuk még