logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megindító az utolsó nemes gesztus, amit barátja tett az elhunyt Bob Sagetért

| Szerző: hirado.hu
John Mayer volt az, aki saját költségen hazaszállíttatta a színész testét.

Ha nem is volt köztudott tény, de a nemrégiben elhunyt Bob Saget és a zenész John Mayer közeli barátok voltak, aki amikor megtudta, hogy a színészt holtan találták hotelszobájában, érezte, hogy cselekednie kell.

A People magazin információi szerint Mayer volt az, aki a család nevében azonnal intézkedni kezdett és Orlandóból Los Angeles-be szállíttatta repülővel a Bír-lak sztárjának testét. John még elhunyt barátja autóját is segített hazavinni a Los Angeles-i reptérről, a komikus, Jeff Ross-szal.

“Soha nem ismertem még embert ezen a földön, aki ennyi szeretetet tudott adni oly módon, hogy mindenki úgy érezze, ők az életének főszereplői és fordítva. Mindenki tisztában volt vele, hogy Bob milyen nagyon szerette az embereket.”

– írta John korábban közösségi oldalán.

A zenész egyébként megterveztetett egy pulóvert is Saget nevével, melyet megvásárolva a Scleroderma Alapítványhoz kerül az abból befolyt összeg. Bob mindig is támogatója volt a szervezetnek miután testvére, Gay, aki 1996-ban hunyt el, szintén ebben az autoimmun betegségben szenvedett.

A bennfentes nyilatkozata szerint Saget felesége, Kelly Rizzo rengeteg támogatást kap néhai férje barátaitól, szinte egy percre sem hagyják egyedül, és amit lehet intéznek helyette.

Bob Sagetet múlt pénteken helyezték örök nyugalomra a Hollywood Hillsi Mt. Sinai temetőben, ahol 300 barát, kolléga és persze a család kísérte utolsó útján a színészt. A ceremónián részt vettek a Bír-lak szereplői, köztük Jodie Sweetin, Candace Cameron Bure, Mary-Kate és Ashley Olsen, John Stamos és Dave Coulier is. A gyászolók között volt továbbá John Mayer, Norman Lear, Jeff Ross, Judd Apatow a Netflix igazgatója, Ted Sarandos, Dave Chappelle, Kathy Griffin, Chris Rock és Seth Green.

Bob Saget halálának okát egyelőre vizsgálják.

Ajánljuk még