logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Döbbenetes a különbség! Egymás mellett a 80-as évek és napjaink dívái

| Szerző: hirado.hu
Ki hinné, hogy a Szex és New York és az Öreglányok egyidős karaktereket vonultat fel.

Bár titok éppen nem övezte, de az internet csak most döbbent rá, hogy a Szex és New York folytatásának színésznői közel ugyanolyan idős karaktereket alakítanak, mint a Golden Girls, azaz az itthon kevésbé ismert, azonban Amerikában órási népszerűséget elkönyvelő Öreglányok főhősnői.

A két sorozat első évadaiban a szereplők 47-55 év közöttiek, ránézésre azonban évtizedeknek tűnik a színésznők közti korkülönbség, melyet az alábbi két fotó illusztrál a legjobban. Az Öreglányok cím ez esetben igencsak leíró, pedig Dorothy (Beatrice Arthur), Blanche (Rue McClanahan) és Rose (Betty White) csak frizurájuk és a kosztümök miatt tűnnek korosodó nagymamáknak.

Hivatalosan is kijelenthetjük, hogy a 80-as évek nem állt jól a nőknek! Mindeközben itt van Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) és Charlotte (Kristin Davis), akik ha némi botox árán, de mégiscsak üde triót alkotnak.

Az Öreglányok hét évadot ért meg 1985 és 1992 között, és már senki sem él a főszereplők közül. Beatrice Arthur volt az első a hölgyek közül, aki 86 évesen rákban hunyt el. 2010-ben Rue McClanahan is elhunyt egy agyvérzést követően, december 31-én pedig az utolsó díva, Betty White is távozott, aki pát héttel 100. születésnapja előtt, szintén agyvérzés miatt halt meg.

Ajánljuk még