logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Senki nem kíváncsi Paris Hilton főzőtudományára

| Szerző: hirado.hu
Az örökösnő receptjei nem arattak sikert a televíziónézők körében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés

A Netflix egy évad után elkaszálta a negyvenéves énekes-színésznő szakácsműsorát, amit tavaly augusztusban mutatott be a streamingszolgáltató, és amihez különösen nagy reményeket fűzött maga Paris és számos rajongója is.

A Cooking With Paris című főzős valóságshowból hat epizód készült, és minden részben más-más hírességet látott vendégül konyhájában az örökösnő. Paris Kim Kardashiannal, Demi Lovatóval, Saweetie-vel, Nikki Glaserrel, Lele Pons-szal, valamint édesanyjával és nővérével, Kathy és Nicky Hiltonnal főzött együtt a kamerák előtt.

A műsorban bepillantást kaptunk Paris titkos receptjeibe és hozzávalóiba, de úgy tűnik ez sem volt elég ahhoz, hogy megmentse a frissen házasodott örökösnő önálló show-ját – írja a Just Jared.

Paris tavaly novemberben, négy eljegyzés után állt oltár elé. A negyvenéves énekes-színésznőre a kockázatitőke-befektető Carter Reum személyében talált rá a szerelem még 2019-ben, kapcsolatukat pedig esküvővel pecsételték meg, de már a gyerekvállalás gondolata is foglalkoztatja a házasokat.

Ajánljuk még