logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nem Emilia Clarke a titokzatos másik nő Jason Momoa életében

| Szerző: hirado.hu
Kiderült, mi tette tönkre valójában a sztárpár házasságát.

Közel 16 év után a válás mellett döntött Jason Momoa és Lisa Bonet. A hírt közösségi oldalukon, egy közös nyilatkozatban jelentették be a múlt héten, ami után azonnal megindultak a találgatások az okokat kutatva.

Több lap is a Trónok harca másik sztárját, Emilia Clarke-ot tette meg bűnbaknak, de a válás valódi oka a People magazinnak nyilatkozó családi barát szerint sokkal prózaibb. Így a rajongók hiába álmodoznak róla, Khal Drogo és az ő Khaleesije nem folytatnak titkos viszonyt.

A bennfentes szerint Lisa és Jason kapcsolata sokáig tökéletes volt, aztán egyszercsak azon kapták magukat, hogy alig látják egymást. A Trónok harca után Momoa karrierje nagy lendületet kapott, ő lett Aquaman, aztán szerepet kapott a Dűnében, a színész pedig most üti a vasat, amíg lehet. Mindeközben felesége már maga mögött hagyta a színészkedést és imádja Los Angelest, így sosem utazgatott gyermekei apjával egyik forgatási helyszínről a másikra. Így történt, hogy teljesen eltávolodtak egymástól.

Az biztos azonban, hogy az ő válásukkal nem lesz tele a sajtó, mivel nem fognak kígyót békát mondani a másikra. Tisztelik és szeretik egymást, és két gyermekük érdekében a lehető legjobb viszonyra törekednek majd.

Jason és Lisa 2005-ben ismerkedett meg, két évvel később megszületett kislányuk Lola, majd fiuk, Nakoa-Wolf, aki most 13 éves.

Lisa egyébként másodszorra válik, 1987 és 1993 között Lenny Kravitz felesége volt, akitől lánya, a színésznőként befutott Zoe Kravitz született.

Ajánljuk még