logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A bikiniben lovagló Kate Bosworth olyan üde, akár egy tini

| Szerző: hirado.hu
A színésznő nem hétköznapi módon ünnepelte 39. születésnapját.

A Superman visszatér sztárja hivatalosan is egy évvel közelebb került a negyvenhez, persze a kor lenyomata meg sem látszik a testén, a színésznő ugyanis bikinis fotókkal ünnepelte születésnapját az Instagramon – írja a Hello magazin.

„39 lettem” – fűzte szűkszavúan Kate a lóháton pózolós képekhez, amelyek között egy videó is található. Bár kétségkívül gyönyörű partnert választott magának a színésznő, a reflektorfényt még így sem tudta elorozni előle az állat. A kommentek között a rajongók nem győzték dicsérni a színésznő fiatalságát és kortalan szépségét.

Hogy kivel töltötte napjait a tengerparton Kate, arról sajnos semmi biztosan nem tudni, de az utóbbi hetekben szárnya kapott a pletyka, miszerint a színésznő jelenleg Justin Longgal randevúzik. A két sztár még az év elején egy film forgatásán találkozott, ami önmagában még nem lenne feltétlen gyanús, de Kate a májusi premieren áradozott kollégájáról és a fantasztikus közös munkáról, amit aztán augusztusi válása követett, a rajongók pedig önkéntelenül is összekötötték a két eseményt.

Ajánljuk még