logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Az egyik drágább, mint a másik – Kitalálja mennyit érnek Heidi Klum lábai?

| Szerző: hirado.hu
A 48 éves német manöken karrierje a kifutón kezdődött, nem csoda hát, hogy biztosítva vannak a lábak, amelyeken belépdelt a szupermodellek világába.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés

Heidi korát meghazudtoló formában van, az pedig, hogy már négy gyermeknek adott életet, szinte hihetetlenül hangzik, de a modell megnyugtatott mindenkit Ellen DeGeneresnek adott interjújában, hogy csak úgy, mint minden nőnek, neki is meggyűlt a baja a terhességek alatt felszaladt kilókkal és a megnyúlt bőrrel, amit rengeteg mozgással gyűrt le.

A rendszeres sport nagyon sokat számít és ez a lábaimon is látszik. Egy ügyfél egyszer 2,2 millió dollárra biztosította őket.

Klum elárulta, hogy egy hiba miatt az egyik lába „olcsóbb”, mint a másik, ennek az oka pedig, hogy egy csúnya heg éktelenkedik rajta – írja a Just Jared.

Még fiatal koromban beleestem egy üvegszilánkba és lett egy nagy sebhelyem. Általában, mint most is, annyi barnítót kenek rá, hogy nem látszik, de igen ezért drágább az egyik a másiknál

– mesélte Heidi, aki azt is elárulta, hogy a hibátlan lába 1,2 milliót ér, míg a másik csupán 1 milliót.

A modell egyébként legújabb kislemeze kapcsán vendégeskedett Ellen DeGeneres műsorában, Klum ugyanis kiadta Chai Tea With Heidi című első számát Snoop Doggal közreműködve. A dallal kapcsolatban Heidi azt nyilatkozta, hogy „hatalmas álma vált valóra”.

Ajánljuk még