logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Top Gun hősnőjére lecsaptak a legnagyobb rajongók

| Szerző: hirado.hu
A Mattel által készített Barbie-t csupán két hétig lehetett kapni.

Két hét alatt elfogyott a boltokból Amerikában a Top Gun témájú Barbie-baba, amely Natasha Trace pilótát formázza meg, akit Monica Barbaro alakít a várva várt Top Gun: Maverick című filmben.

A Mattel játékcég szerint Natasha modern szerepmodell, mert okos és tehetséges, aki kivívja társai megbecsülését, mert átlépi a határokat földön és levegőben egyaránt.

A baba nagy sikere előrevetíti, hogy pár év múlva az egyes példányokért mélyen a zsebükbe nyúlnak majd a gyűjtők az árveréseken.

Jelen állás szerint a Top Gun-folytatás 2022. május 27-én mutatják be világszerte, melyben a korábbi film női főhőse, Kelly McGillis már nem szerepel. A színésznőt, aki a gyönyörű szőke bombázót, Charlie-t alakította a Top Gunban Tom Cruise mellett, nem kérték fel még egy cameo szerep erejéig sem, bár valszeg nem is bólintott volna rá, hiszen Kelly évtizedekkel ezelőtt maga mögött hagyta Hollywoodot.

Az új Top Gun-film hosszú vajúdás után született. És addig például Tom Cruise addig nem akart visszatérni Maverick szerepében, amíg olyan forgatókönyv nem születik, ami méltó az 1986-os klasszikushoz. Úgy látszik, végül sikerült összehozni.

A főszerepekben olyan sztárokat láthatunk ezúttal, mint Tom Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman és Ed Harris, és ha igazak a pletykák, Val Kilmer is feltűnik majd.

Ajánljuk még