logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Modelleket megszégyenítő Jeff Goldblum és Kyle MacLachlan kifutós vonulása

| Szerző: hirado.hu
A Jurassic Park 69 éves sztárja és a Twin Peaks 62 éves FBI ügynöke Prada kreációkban sétált végig a kifutón a Milánói Divathéten.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Oxana Sumenko (@osumenko) által megosztott bejegyzés

Egykor nők ezrei bálványozták őket, de nyugodtan állíthatjuk, hogy a két színész sármja a mai napig nem kopott meg, sőt hétvégi vonulásukkal talán még több rajongót szereztek maguknak – írja a PageSix.

Kyle MacLachlan profikat megszégyenítő eleganciával debütált az olasz divatbemutatón a Prada téli kollekciójában. A színész hosszú fekete kabátot viselt, amit babakék szaténnadrág, zakó és kesztyű egészített ki. A Szex és New York sztárja az estét követően Twitteren köszönte meg a fantasztikus lehetőséget, hogy ő nyithatta meg az olasz divatház férfi bemutatóját.

Hasonló élményt élt át a 90-es évek szívtiprója, Jeff Goldblum is, aki közel hetven évesen lépett a kifutóra. Az ő szettjét a teljes sötétség jellemezte, fekete szőrmével díszitett kabátot viselt színben megegyező garbóval és nadrággal.

Hollywood A-listás sztárjaihoz csatlakozott még az Igazából szerelem kisfiúja, aki annyira már nem is kicsi, hiszen Thomas Brodie-Sangster idén tölti a 32-őt, ami lássuk be, meg sem látszik rajta. Mellette lépett a kifutóra Asa Butterfield, aki gyerekként olyan produkciókban kapott szerepet, mint A leleményes Hugo, A csíkos pizsamás fiú vagy a Nanny McPhee, manapság pedig a Szexoktatás című sorozatban láthatják a nézők a 24 éves színészt.

Ajánljuk még