logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kylie Jenner képekkel bizonyítja, hogy nem igaz a kisbabájáról szóló pletyka

| Szerző: hirado.hu
A sztár második gyermeke még nem született meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kylie Jenner News (@kyliesnapchat) által megosztott bejegyzés

Szeptember bombahíre egyértelműen a 24 éves Kylie Jenner terhessége volt, aki egy Instagramjára feltöltött videóval erősítette meg, hogy Travis Scottal második közös gyereküket várják.

Pár napja sorra arról cikkeznek az amerikai lapok, hogy a 24 éves Kylie-nak, akinek Instagramon a követőinek száma nemrégiben átlépte a 300 milliós álomhatárt, titokban már meg is született a kisbabája.

A reality sztár mostanában ritkán posztolt áldott állapotáról és ha mégis, nyilván nem volt biztosra vehető, hogy az éppen friss felvétel-e. A hétvégén azonban több eseményre is sor került, ahol sztorijában valóban friss felvételeket mutatott magáról a kismama, bizonyítva, hogy még nem jött el a szülés időpontja.

Pénteken a babaváró partiról osztott meg néhány képet, ahol nem volt híján sem fényűzésből, sem a drága ajándékokból. Az alkalomból Kylie egy testhezűlló egyszerű fehér ruhát viselt, melyet gyémánt ékszerekkel dobott fel.

A Just Jared információ szerint a partit a hétvégén újabb ünnepség követte, most tartotta ugyanis közös születésnapi buliját, Kylie elsőszülöttje Stormi, és a február elsején szintén 4-et betöltő Chicago, Kim Kardashian lánya.

A zsúron is készült egy-két tükörszelfi a kismamáról talpig rózsaszínben, és persze gömbölyödő pocakkal.

Ajánljuk még