logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Betörtek a népszerű sorozatsztár otthonába

| Szerző: hirado.hu
A Bír-Lak színésznőjének házából egymillió dollárnyi ékszert loptak el.

Lori Loughlin és férje, Mossimo Giannulli házába január 3-án törtek be, a lopást a házvezetőnő észlelte, mivel a sztárpár nem tartózkodott otthon abban az időben – írja a Just Jared.

„A tolvajok betörték a hálószoba ablakát, azon át jutottak be az ingatlanba. A biztonsági kamerák felvételéből csupán annyi derült ki, hogy az elkövetők többen voltak és mindannyian fekete ruhát és maszkot viseltek a bűncselekmény elkövetésekor. A videón látni, amint a bűnözők Lori Loughlin ékszeresdobozát felkapva elmenekülnek a helyszínről” – nyilatkozta a TMZ-nek egy rendőrségi forrás.

A jelentésből egyelőre nem derült ki, hogy a hollywoodi színésznő célpontja volt-e a betörésnek, vagy puszta véletlen, hogy pont az ő otthonába törtek be a feltételezhetően dél-amerikai banda tagjai. A hatóságok tájékoztatása szerint több olyan csoportról is tudnak, akik amerikai otthonokba betörve, jelentős összegű lopott tárggyal Mexikó felé veszik az irányt.

Lori képviselője az eset kapcsán elmondta, hogy a színésznő nagyon hálás, hogy senkinek nem esett baja. Kollégája, a nemrég elhunyt Bob Saget halála segített neki más perspektívába helyezni a betörést, Lori szerint semmilyen anyagi tárgy nem lehet olyan fontos, mint a család és a szeretet.

A Bír-Lak sztárját két éve csalás és vesztegetés miatt ítéltek el, miután kiderült, hogy több gazdag szülőhöz hasonlóan törvénytelenül akarta bejuttatni gyerekét az egyetemre.

A vesztegetési botrányban 2020-ban az ügyészek 33 szülő ellen emeltek vádat. A legismertebb a Felicity Huffman és William Macy színészházaspár, illetve Lori Loughlin színésznő és divattervező férje voltak.

Lori nem vallotta magát bűnösnek, de végül vádalkut kötött, melynek értelmében két hónapot töltött börtönben, 150 ezer dollár pénzbüntetést fizetett, valamint 150 órányi közmunka is várt rá.

Ajánljuk még